Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vrijblijvende onderhoudsofferte

GRATIS

Bereken het zelf

Auto onderhoud

Met goed en regelmatig onderhoud aan je auto kun je veel ellende voorkomen. Bij Profile kunnen we het onderhoud vaak uitvoeren mét behoud van fabriekgarantie.

Afhankelijk van het soort onderhoud

Plan snel en makkelijk je onderhoudsbeurt

Maak meteen een afspraak bij een Profile vestiging bij jou in de buurt. Dan zien we jou en je auto snel in onze werkplaats.

Bespaar op kosten auto onderhoud door regelmatige controle

Voorkom pech en pittige rekeningen. Laat onze specialisten je auto onderhouden. Voor een kleine beurt of een grote beurt; je kunt altijd bij ons terecht. Met goed onderhoud voorkom je onveilige situaties op de weg, bespaar je op dure reparaties en verleng je de levensduur van je auto.

We stempelen het onderhoud keurig af in onderhoudsboekje van je auto. Daardoor heeft je auto een overzichtelijke onderhoudshistorie. En dat zorgt ervoor dat je auto bij verkoop meer waard is.

Auto onderhoud bij jou in de buurt

Met meer dan 220 individuele Profile vestigingen in Nederland en België is er altijd wel een Profile in de buurt voor het onderhoud van je auto. Vind hier de dichtstbijzijnde Profile vestiging.

Kosten onderhoud auto

De kosten van het onderhoud hangen ook af van het merk, het type en het bouwjaar. We nemen van tevoren alles goed met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Pas nadat je akkoord hebt gegeven, gaan wij aan de slag. Wil je meer weten over de kosten? Vraag dan direct een offerte aan voor het onderhoud van je auto.

Grote onderhoudsbeurt met gratis APK

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. We kijken of de filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden. We vullen de vloeistoffen bij, we verversen de motorolie en we controleren de accu, remmen en schokdempers.

En we vergeten ook de binnenkant van je auto niet. Zo testen we de airco met een temperatuurmeting en checken we de binnenspiegel. En na een grote beurt krijg je van ons een gratis APK-keuring. Dus als je die twee afspraken combineert, is je auto in één keer weer helemaal rijklaar.

Kleine onderhoudsbeurt, snel op weg

Bij een kleine beurt controleren wij je auto op meer dan 25 punten. We checken nauwkeurig je autobanden, uitlaat, schokdempers, remmen, filters en ruitenwissers. We controleren ook of de lampen nog wel goed afgesteld staan, we vullen de vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Een onderhoudsbeurt plannen is zo geregeld bij Profile!

Wanneer onderhoudsbeurt auto?

Elke auto is anders. En gelukkig kun je met elk merk en elk type auto terecht bij Profile. Dus ook met je elektrische auto.

Normaal gesproken is het slim om elk jaar – of na elke 15.000 kilometer - een kleine onderhoudsbeurt te doen. Of laat ons elk jaar een kleine onderhoudsbeurt doen. En of je nou een gloednieuwe of oude auto hebt, we doen al het auto-onderhoud vakkundig en voordelig.

Ga je een lange reis maken? Kom dan langs voor een vakantiecheck.

Moet je auto in topconditie zijn voor de winter? Laat dan een wintercheck doen

Wil je klaar zijn voor de zomer? Maak dan een afspraak voor een zomercheck

En ga je op reis met je caravan? Maak dan gebruik van onze caravancheck

Is je auto al klaar voor de winter?

Zorg dat je auto ook bij strenge vorst moeiteloos start. Rij zonder problemen door de sneeuw. En ga in de wintermaanden altijd veilig de weg op. Met onze wintercheck presteert je auto weer optimaal. Zo controleren je auto op de verlichting, accu, ruitenwissers en het bandenprofiel.

In de winter rij je het veiligst op winterbanden. Je hebt dan meer grip en een kortere remweg.

Is je auto al klaar voor de zomer?

Wil je dat je auto in topconditie is voor de zomer? Kom dan langs voor een zomercheck bij Profile. We controleren dan je auto op verschillende belangrijke onderdelen zoals de accu, ruitenwissers, verlichting en het bandenprofiel. Zo kun je veilig de weg op in de zomer en met een gerust hart de Route du Soleil volgen.

En wist je trouwens dat je auto in de zomer het veiligst rijdt op zomerbanden? Je hebt dan meer grip en je rijdt ook een stuk comfortabeler.

content_onderhoud-bijgesneden.png

Merkonderhoud zo ingepland

Bij Profile kun je ook kiezen voor merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs zijn specialisten in onderhoud voor alle grote merken, zoals Volkswagen, Ford, Peugeot, Audi of BMW. Vraag snel een offerte aan voor het onderhoud van je auto.

Airco-onderhoud klaar terwijl je wacht

In de zomer wil je natuurlijk niet in een snikhete auto zitten. Dus zorg ook voor goed airco-onderhoud. Zo voorkom je onnodige reparaties en geniet je de hele zomer van een goedwerkende airco. Met de juiste temperatuur, de juiste luchtvochtigheid en zonder nare geurtjes.

Ook in de koude en natte maanden is het belangrijk om een goedwerkende airco te hebben. De airco onttrekt namelijk vocht uit je auto en voorkomt zo dat je ruiten beslaan.

Al het onderhoud en alle reparaties van je auto snel en vakkundig uitgevoerd

Is er iets mis met je auto? Dan kunnen we het bij Profile snel voor je repareren. Neem dus even contact met ons op. Dan kunnen we je laten weten hoeveel tijd we nodig hebben en wat de kosten zijn.

Grote leasemaatschappijen gaan voor auto-onderhoud naar Profile

Leasemaatschappijen weten dat we de allerbeste monteurs in huis hebben: experts die snel en vakkundig onderhoud doen en reparaties uitvoeren. Het is dan ook niet gek dat grote leasemaatschappijen zoals Athlon en Justlease voor auto onderhoud naar Profile gaan.