Plan direct een afspraak


Voordelig auto onderhoud met behoud van garantie

Of u nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al uw onderhoud vakkundig en voordelig uit. Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij een Profile-vestiging bij u in de buurt.

Nieuw! Advies over uw auto-onderhoud en direct weten wat het kost.

Profile: partner voor al uw auto-onderhoud

 • Onderhoud voor alle merken en modellen
 • Onderhoud volgens het boekje: u behoudt uw garantie
 • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
 • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Auto-onderhoud bij Profile: vakkundig en voordelig

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Profile Car & Tyreservice is uw partner voor al uw onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Kosten onderhoudsbeurt

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Profile bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof. 

Merkonderhoud

Met behoud van uw fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Profile. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken. Merken zoals Volkswagen, Ford, Peugeot, Audi of BMW

Airco-onderhoud auto

Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van uw airco belangrijk. Voor een aircocheck betaalt u bij Profile slechts € 29,95, voor een complete onderhoudsbeurt € 119,-.

Overig onderhoud en reparaties

Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van uw distributieriem of een controle op uw remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.

Profile carcheck:

nu voor € 15,- 

Gaat u binnenkort op vakantie? Of staat u op het punt om een (tweedehands) auto te kopen? Laat nu voor slechts € 15,- een carcheck uitvoeren bij Profile Car & Tyreservice. We controleren uw auto met onze carcheck op tien cruciale punten:

 1. Bandenprofiel
 2. Schokdempers
 3. Bandenspanning
 4. Oliepeil
 5. Koelvloeistof
 6. Ruitenwissers / ruitenwisservloeistof
 7. Remmen
 8. Uitlaat
 9. Accu
 10. Lampen

Ook vullen we gratis uw vloeistoffen bij:

 • Ruitenwisservloeistof
 • Koelvloeistof
 • Olie (max. 1 liter)

Met de Profile carcheck weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een veilig gevoel de weg op. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Alles over onderhoud

Terug naar boven