Maakt beter onderhoud betaalbaar.
 • 1 jaar volledige garantie
 • Gratis uw banden op spanning
 • Altijd een offerte vooraf
 • Maak uw afspraak eenvoudig online

Plan direct een afspraak


Licenseplate nl

Auto-onderhoud bij Profile: vakkundig en voordelig

Of je nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al je onderhoud vakkundig en voordelig uit. Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt.

Profile: partner voor al je auto-onderhoud

 • Minstens zo goed als bij de dealer, alleen scherper geprijsd
 • Onderhoud voor alle merken en modellen
 • Onderhoud volgens het boekje: je behoudt je garantie
 • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
 • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Auto-onderhoud bij Profile: vakkundig en voordelig

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Bovendien is het onderhouden van je auto belangrijk voor je veiligheid. Profile Car & Tyreservice is je partner voor al je onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in de technische staat van jouw auto. Bij een grote beurt lopen wij je auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we je distributieriem, je uitlaat en je banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijg je bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kun jij weer een tijd veilig vooruit.

Kosten onderhoudsbeurt

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van je auto. Bij Profile ben je verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij je auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we je olie en ruitenvloeistof. 

Merkonderhoud

Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. En met behoud van je fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Profile. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Airco-onderhoud auto

Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van je airco belangrijk. Voor een aircocheck betaal je bij Profile slechts € 29,95, voor een complete onderhoudsbeurt € 99,50.

Overig onderhoud en reparaties

Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van je distributieriem of een controle op je remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.

Merkonderhoud

 

Profile carcheck:

nu voor € 15,- 

Ga je binnenkort op vakantie? Of sta je op het punt om een (tweedehands) auto te kopen? Laat nu voor slechts € 15,- een carcheck uitvoeren bij Profile Car & Tyreservice. We controleren je auto met onze carcheck op tien cruciale punten:

 1. Bandenprofiel
 2. Schokdempers
 3. Bandenspanning
 4. Oliepeil
 5. Koelvloeistof
 6. Ruitenwissers / ruitenwisservloeistof
 7. Remmen
 8. Uitlaat
 9. Accu
 10. Lampen

Ook vullen we gratis je vloeistoffen bij:

 • Ruitenwisservloeistof
 • Koelvloeistof
 • Olie (max. 1 liter)

Met de Profile carcheck weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een veilig gevoel de weg op. 

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Alles over onderhoud

Terug naar boven