Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

GRATIS

Vrijblijvende onderhoudsofferte

Bereken het zelf

Auto-onderhoud

Een onderhoudsbeurt plannen is zo geregeld bij Profile!

Regelmatig auto-onderhoud voorkomt onnodig dure reparaties.

Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je onverwachte reparaties. We kunnen onderhoud en reparaties vaak zelfs uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie

Grote beurt met gratis APK

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast krijg je bij een grote beurt een gratis APK.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van je auto. Bij Profile vertellen we je vooraf precies wat het onderhoud gaat kosten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag. Zo kom je nooit voor onprettige verrassingen te staan.

Of je nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al het onderhoud vakkundig en voordelig uit. Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt.

Kleine beurt snel klaar

Bij een kleine beurt controleren we je auto op meer dan 25 punten. We checken onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

content_onderhoud-bijgesneden.png

Merkonderhoud zo ingepland

Bij Profile kun je ook kiezen voor merkonderhoud vaak met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs zijn specialisten in onderhoud voor alle grote merken, zoals Volkswagen, Ford, Peugeot, Audi of BMW. Vraag direct een offerte aan voor het onderhoud van uw auto.

Airco-onderhoud klaar terwijl je wacht

Om onnodige reparaties te voorkomen, is airco-onderhoud belangrijk. Een goed werkende airco zorgt voor de juiste temperatuur, regelt de luchtvochtigheid en voorkomt een onprettige geur in je auto. De airco zorgt er ook voor dat je ruiten niet beslaan, extra belangrijk dus dat hij goed werkt!

Een onderhoudsbeurt plannen is zo geregeld bij Profile!

Ander onderhoud en reparaties snel en vakkundig uitgevoerd

Is er iets mis met je auto, dan kunnen we het bij Profile snel repareren. Neem even contact met ons op, dan laten we je snel hoeveel tijd we nodig hebben voor onderhoud of een reparatie en wat de kosten zijn.

Grote leasemaatschappijen gaan voor auto-onderhoud naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als Athlon en Justlease gaan voor auto-onderhoud naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig auto-onderhoud en reparaties uitvoeren.