Distributieriem vervangen - Profile Car & Tyreservice

 

Waarom uw distriebutieriem laten vervangen?

  1. Profile Car & Tyreservice is gespecialiseerd in auto onderhoud en levert de beste kwaliteit. Normaal gesproken vervangen wij de distributieriem bij een grote beurt.
  2. Distributieriem is altijd aan slijtage onderhevig. 
  3. Het vervangen van de distributieriem is afhankelijk van de leeftijd van uw auto/type en aantal gereden kilometers.
  4. Het vervangen van de distributieriem is preventief, wanneer hij breekt kan dit zorgen voor dure reparaties.

Bij Profile Car & Tyreservice kunt u altijd terecht om uw distributieriem te vervangen. De distributieriem is een riem die in motoren de overbrenging vormt tussen de krukas en tussen de nokkenassen.

Wanneer distributieriem vervangen?

De distributieriem moet af en toe vervangen worden. Dit ligt aan de leeftijd van het voertuig, het type voertuig en hoeveel kilometers er mee gereden is. Dit komt omdat de distributieriem altijd aan slijtage onderhevig is en daardoor zou kunnen breken. Wanneer de distributieriem breekt kan dit zeer dure reparaties tot gevolg hebben. Daarom kunt u beter op tijd zijn met het vervangen van uw distributie riem. Wij adviseren dit te doen tussen de 60.000 en 120.000 kilometer.

Kom bij ons langs voor auto onderhoud of neem contact op met onze vestigingen voor advies voor vervangen van uw distributieriem. 

Maak hier direct een afspraak voor het vervangen van uw distributieriem.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3835 recensies

Alles over onderhoud

Terug naar boven