Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Trekhaken voor alle automerken

Trekhaak kopen? Kom even langs bij Profile. Wij geven je het beste advies voor de beste trekhaken en kabelsets. En we hebben natuurlijk de beste monteurs om een trekhaak te monteren.

Het beste advies voor uw trekhaak bij een van onze vestigingen

Wij Nederlanders gebruiken onze trekhaak erg graag

Wij Nederlanders gebruiken onze trekhaak erg graag. Voor aanhangers, fietsendragers en caravans bijvoorbeeld. Het monteren van een trekhaak is technisch en erg complex, vooral door de elektronische aansluiting op moderne auto’s. Montage vraagt dus om veel expertise. Dus wil je een trekhaak laten monteren? Kom dan naar de specialisten van Profile. Wij hebben enorm veel kennis en ervaring met trekhaken voor elke auto.

De verschillende typen trekhaken

Bij ons kun je drie verschillende soorten trekhaken laten monteren. Afhankelijk van het type auto kun je kiezen voor een vaste trekhaak, een wegneembare trekhaak of een wegklapbare trekhaak.

De vaste trekhaak

Een functionele trekhaak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze trekhaak wordt blijvend aan je auto gemonteerd.

De afneembare trekhaak

Ben je trots op het design van je auto? Kies dan voor een trekhaak die je snel bij de hand hebt, maar die na gebruik uit het zicht is. De trekhaakkop kan namelijk eenvoudig worden gedemonteerd.

De wegdraaibare trekhaak

Dit is het meest comfortabele trekhaaksysteem. Je ziet geen trekhaak, maar je hebt ‘m wel snel bij de hand. De kop van de trekhaak is permanent gemonteerd, maar kan makkelijk onder je auto worden weggedraaid. Zo blijf je genieten van het design van je auto als je de trekhaak niet gebruikt.

Welke kabelset is geschikt voor jouw trekhaak?

Er zijn grofweg twee soorten kabelsets. Eentje met een 7-polige kabel en eentje met een 13-polige kabel. We leggen je graag uit wat de beste kabelset is voor jou:

7-polige kabelset

Dit is de meest voorkomende kabelset. Deze set wordt voornamelijk gebruikt voor aanhangers en fietsendragers. Met deze set geef je alle basisfuncties door die bij je auto en de elektriciteit horen.

13-polige kabelset

Heb je een caravan? Dan kan het beter zijn om voor een 13-polige kabelset te kiezen. Zodat je een optimale connectie hebt tussen de auto en je caravan.

Hulp nodig met kiezen?

Wil je zeker weten dat je de juiste kabelset kiest? Neem dan even contact op met een specialist van Profile. Voor het beste advies en de beste service. Kom je binnenkort langs voor auto onderhoud? Bijvoorbeeld voor een kleine beurt of een grote beurt? Dan kunnen we meteen kijken wat de opties zijn voor het monteren van een trekhaak.

Wat kost een trekhaak?

Benieuwd naar de kosten van een trekhaak? En wil je ook de kosten van het monteren weten? Neem dan even contact op met een Profile vestiging bij je in de buurt. We staan voor je klaar om je een mooie prijs te geven.

Het beste advies voor uw trekhaak bij een van onze vestigingen