Auto verlagen

Op zoek naar een verlagingsset? Bestel ‘m bij Profile en maak meteen een afspraak voor montage.

Verlagingsveren voor je auto

Wil je je auto een persoonlijk tintje geven? Dat kan al door ‘m te stylen met een set mooie en opvallende lichtmetalen velgen. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je denken aan spoilers, striping, pookknoppen en natuurlijk verlagen. Met een set verlagingsveren kun je je auto opeens een zeer sportieve look geven. Interesse? Bestel meteen een verlagingsset en maak een afspraak voor montage.

Autoverlaging

Veel automerken bieden standaard al een verlaging aan bij de aanschaf van de auto. Toch zijn er veel autoliefhebbers die liever zelf de gewenste verlaging willen bepalen. Een verlagingsset biedt dan uitkomst. Door de hoogte van de auto te verlagen, verander je niet alleen het uiterlijk, maar ook de prestaties van de auto. Het verlagen kan namelijk ook het gewicht, de stabiliteit en de wegligging van je auto beïnvloeden. Het is dus belangrijk om een verlagingsset altijd te laten monteren door een professional van Profile.

Eibach verlagingsveren

Het Duitse merk Eibach staat al jaren bekend als dé producent van sportieve en betrouwbare verlagingsveren. Met deze verlagingsveren verlaag je het zwaartepunt van je auto waardoor ook je mooie velgen beter tot hun recht komen. Als we een verlagingsset monteren zoeken we bij Profile altijd naar een goede balans tussen verlagen en comfort.

Eibach_vering_auto_190819_103818.jpg

Kosten monteren verlagingsset auto

De kosten voor het monteren van een verlagingsset zijn afhankelijk van de set die je kiest, van het model van je auto en ook van je wensen en eisen. Wil je een prijsindicatie? Neem dan even contact op met een Profile vestiging bij jou in de buurt.

Eibach Pro-kit verlagingsset

Wil je je auto een sportiever karakter geven? Denk dan aan de Eibach Pro-Kit veren. Hiermee kun je je auto maximaal 30 mm verlagen. Zeker bij het nemen van bochten zul je merken dat je auto een stuk sportiever is geworden.

  • Hoge performance handling

  • 5 jaar garantie (afhankelijk van je auto)

  • Verlaagd tot maximaal 30mm

  • Verkort je remweg

Eibach Sportline verlagingsset

Ga je voor een extreme verlaging? Dan is de Eibach Sportline verlagingsset iets voor jou. Deze set geeft je auto een agressieve sportieve look en optimale rijeigenschappen. Je auto reageert sneller, je helt minder over en je hebt meer controle over je auto. Met gebruik van je originele schokdempers kun je met deze set je auto maximaal 45 mm verlagen.

  • Verlaging tot 45 mm

  • Progressief veersysteem

  • Handling zoals in de motorsport

  • Onderdeel van Eibach Sport-System

Eibach Anti-Roll-Kit

Wil je de rolneiging van de carrosserie verminderen? Dan kun je denken aan een Anti-Roll-Kit. Deze kit vervangt je bestaande stabilisatoren. De stijfheid van je auto neemt hierdoor toe. De stuurbewegingen zijn directer en worden probleemloos omgezet naar het gewenste stuurgedrag. Ook de neiging van overstuur en onderstuur wordt hiermee geminimaliseerd.

Kom voor regelmatig onderhoud naar Profile

Regelmatig onderhoud van je auto is belangrijk. Vooral als je kiest voor bijzondere styling met een verlagingsset. Tijdens een grote beurt en kleine beurt controleren we uitvoering je auto. Op die manier kunnen we onverwachte en dure reparaties voorkomen. Lees hier meer over het onderhoud van je auto.