Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Header-1600x500px_03.jpg

Auto vering bij Profile

Wie zijn auto een individuele touch wil geven begint meestal met de aanschaf van een set (grotere) lichtmetalen velgen. Om de velgen nog beter tot hun recht te laten komen en het geheel een nog sportievere look te geven wordt veelal ook nog gekozen voor een set verlagingsveren. Je kunt deze bij Profile bestellen en meteen een afspraak maken voor montage.

Auto verlaging

Hoewel veel automerken standaard een verlaging aanbieden kiezen veel mensen er toch voor zelf de gewenste verlaging te kunnen bepalen. Een verlagingsset biedt daarom de uitkomst.

Veren voor je auto

Eibach is sinds jaren wel bekend als producent van sportieve verlagingsveren. Wellicht werelds bekendste. Eibach verlagingsveren zijn leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen.

Eibach_vering_auto_190819_103818.jpg

Kosten monteren verlaging auto

De kosten voor het monteren van een verlagingsset ligt in veel gevallen op € 240,-. Deze prijs is echter een indicatie, informeer bij de dichtstbijzijnde vestiging naar de exacte kosten.

Eibach Pro-kit verlagingsset

  • Hoge performance handling
  • 5 jaar garantie afhankelijk van auto
  • Verlaagd maximaal 30mm
  • Verkort de remweg

De Eibach Pro-Kit veren bieden een verlaging van circa 30 mm waar bij de ontwikkeling met name wordt gekeken naar de balans tussen een optische verlaging en het behoud van comfort. Door de verlaging met deze veren zal je auto een sportiever karakter hebben dat met name merkbaar is bij het nemen van bochten.

  • Verlaging tot 55mm
  • Progressief veersysteem
  • Handling zoals in de motorsport
  • Onderdeel van Eibach Sport-System

Een optisch nog sportiever en meer geoptimaliseerd karakter kan worden verkregen door de montage van een set SportLine veren. Deze vering van Eibach biedt een verlaging tot circa 45mm. Het sportievere aspect zal hierdoor nog beter waarneembaar zijn. De auto reageert sneller en directer, het zogenoemde overhellen vermindert en geeft je meer controle over de auto.

Anti-Roll kit

Optioneel kan nog gekozen worden voor een Anti-Roll-Kit. Deze stabilisator kit vervangt de bestaande stabilisatoren waardoor de rolneiging van de carrosserie wordt gereduceerd. Door de vergrote stijfheid van de auto zullen stuurbewegingen directer en zonder zorgen worden omgezet naar het gewenste stuurgedrag en de neiging van over- en onderstuur worden geminimaliseerd.