Camperbanden

Is je camper toe aan een set gloednieuwe banden? Met meer dan 30 jaar ervaring mogen wij onszelf dé specialist op bandengebied noemen. We helpen je graag bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt!

Nieuwe camperbanden kopen

Elk jaar vertrekken veel nederlandse reizigers met een camper naar hun favoriete bestemming. Onbezorgd op reis kunnen is onwijs belangrijk, en dat begint bij je camperbanden. Laat ze dus jaarlijks controleren op de belangrijkste punten, zodat vervelende incidenten op je vakantie voorkomen worden.

Profile heeft een ruim assortiment aan camperbanden waar je uit kunt kiezen, welke tevens geschikt zijn voor caravans en zelfs bestelwagens. Dat heeft namelijk te maken met de hoge wieldruk bij deze voertuigen.

Wist je dat camperbanden ...

  1. …veel sneller bandenslijtage oplopen dan andere voertuigen, door de vaak langdurige stilstand in de winterstalling?

  2. ...een jaarlijkse bandencheck nodig hebben om veilig op vakantie te kunnen gaan met de juiste en in goede staat verkerende banden?

  3. …na maximaal 6 jaar vervangen moeten worden? Dit heeft met name te maken met zaken als slijtage, uitdroging of scheuren in de band.

Bij onze Profile vestigingen checken onze Profilers snel en vakkundig jouw camperbanden op bandenspanning, slijtage, profiel en andere belangrijke punten. Zo ben jij 100% klaar om op reis te gaan! Een afspraak maken is in dit geval niet nodig. Zoek hier jouw dichtstbijzijnde Profile vestiging.