Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Waarom je verlichting laten vervangen of controleren bij Profile Car & Tyreservice? 

  1. Autoverlichting is verplicht. Wanneer deze niet werkt loop je het risico op een bekeuring van 140 euro.
  2. Bij modernere auto's is het lastig verlichting zelf te vervangen vanwege de goede wegwerking.
  3. Eenvoudig en snel een afspraak in te plannen. Plan nu direct online een afspraak.

Lamp vervangen auto

In de winter zijn de dagen kort en is het geregeld slecht weer. Daarom is het belangrijk om in deze periode goed zicht te hebben en goed gezien te worden. Zorg dus dat de verlichting van jouw auto in orde is. Wanneer een lampje kapot gaat kunt u direct bij Profile langskomen om deze te vervangen. 

De meeste automobilisten merken dat hun verlichting kapot is doordat ze seintjes krijgen van andere weggebruikers. De nieuwere auto’s geven via een geluidje of controlelampje een signaal als een van de lampjes het niet meer doet. Bij de allernieuwste auto’s neemt een andere lamp de functie van de kapotte lamp direct over. Denk dan bijvoorbeeld aan een achterlicht dat de functie van het remlicht overneemt. Bij het auto onderhoud controleren wij altjid de verlichting van de auto. Kom bij Profile langs voor een grote beurt of een kleine beurt en wij controleren de verlichtin van je auto!

Verschil oude en moderne auto's

Bij de oudere auto’s is het vervangen van een lampje vrij eenvoudig. In veel gevallen kom je er waarschijnlijk zonder instructieboekje wel uit. Modernere auto’s hebben goed weggewerkte verlichtingsdelen. Hierdoor is het lastig om deze zelf te vervangen. Meestal biedt het instructieboekje uitkomst maar soms kun je het zelf niet oplossen en raden wij aan om naar je Profile Car & Tyreservice specialist te gaan.

Zelf een lamp vervangen

In een auto worden verschillende lampjes gebruikt. Let bij het vervangen dus goed op om wat voor lamp het gaat. Zorg dat je het nieuwe lampje op de juiste manier plaatst, anders kun je medeweggebruikers verblinden. Onze medewerkeres kunnen je hier altijd mee helpen. Kom hiervoor even langs in onze vestiging.

Setje reservelampen

Zorg dat je altijd een setje reservelampen in de auto hebt. Rijden met defecte verlichting is gevaarlijk en bovendien kun je er een boete voor krijgen. In onze vestigingen kun je hier altijd voor terecht. 

APK keuring verlichting

Bij de APK keuring controleren we ook de verlichting van de auto. Deze moet goed in orde zijn om door de APK te komen. Bekijk hier de APK keuringseisen rondom onder andere verlichting van de auto. 

Zoek vestiging in de buurt en maak afspraak

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle 808 beoordelingen op Klanten Vertellen

Alles over reparatie

Terug naar boven