Autolamp vervangen

Lampje van je auto stuk? Laat je lampen snel, vakkundig en voordelig vervangen bij Profile.

Zorg voor goedwerkende autolampjes

Niet alleen ’s nachts of in de winter zijn je autolampen belangrijk. Je moet altijd zorgen dat je goedwerkende autolampen hebben. Ook overdag. Zodat je veilig door mist, stortbuien en tunnels kunt rijden. Zorg er voor dat andere weggebruikers je altijd goed kunnen zien. Dus gaat er een autolampje kapot? Kom dan snel even naar Profile om het lampje te vervangen.

Wanneer moet ik mijn autolamp vervangen?

De meeste automobilisten merken pas dat hun autolamp kapot is als ze lichtsignalen krijgen van andere weggebruikers. Bij nieuwere auto’s krijg je via een geluidje of een controlelampje een signaal als een van de autolampjes niet meer werkt. Bij de allernieuwste auto’s neemt een andere lamp de functie van de kapotte lamp meteen over. Zo kan dan bijvoorbeeld het achterlicht de functie van je remlicht overnemen.

De specialist in autolampjes

Bij Profile willen we dat iedere automobilist veilig de weg op kan. Daarom zijn we niet alleen gespecialiseerd in banden, banden en banden, maar ook in lampen, lampen en lampen. Bij auto onderhoud controleren wij altijd je autoverlichting. Kom dus bij langs voor een grote beurt of een kleine beurt. Dan checken we meteen alle lampjes van je auto. En moeten we een lamp vervangen? Wij hebben alle soorten lampen op voorraad. We helpen je snel, professioneel en voordelig.

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij een Profile.

Lampen vervangen? Kom naar Profile

Autolampje stuk? Vervang ‘m snel. Goedwerkende autolampen zijn namelijk verplicht. Als de lampen van je auto niet werken, kun je een flinke bekeuring krijgen.

Bij oudere auto’s is het vervangen van een lampje vrij eenvoudig. In veel gevallen kom je er zelfs zonder het instructieboekje wel uit. Bij moderne auto is zelf een koplamp vervangen niet zo makkelijk meer. De autolampen zijn soms helemaal weggewerkt, zodat je er onmogelijk bij kunt. Vaak biedt het instructieboekje uitkomst, maar soms kun je het echt niet zelf oplossen. Kom dan naar Profile. En laat onze professionals het even doen. Ze helpen je graag.

Zelf een lamp vervangen

Remlichten vervangen? Of dimlicht vervangen? Als je zelf autolampjes gaat vervangen, let dan goed op deze twee punten:

Kijk goed welke lamp je nodig hebt. Voor koplampen, remlichten, dimlichten heb je allemaal andere lampjes nodig. Dus zorg dat je het juiste lampje hebt.

Zorg dat je het nieuwe lampje op de juiste manier plaatst. Want anders kun je andere weggebruikers verblinden.

Twijfel je? Kom dan even langs. Onze medewerkers kunnen je altijd helpen.

Setje reservelampen

Zorg dat je altijd een setje reservelampen in je auto hebt. Rijden met defecte verlichting is niet alleen gevaarlijk, je kunt er ook een flinke boete voor krijgen. In onze vestigingen hebben we kant en klare setjes met reservelampen voor je.

Verlichting bij de APK-keuring

Bij de APK controleren we natuurlijk ook de verlichting van je auto. De autolampen moeten goed functioneren om door de keuring te komen. Benieuwd naar alle eisen voor autolampen? Bekijk hier alle APK-eisen.