Plan direct een afspraak


Voor je Volkswagen Up wil jij natuurlijk het beste onderhoud. Plan daarom direct een afspraak in voor jouw Volkswagen Up of lees wat hoe we jouw Volkswagen in optimale staat kunne houden. Dit doe je door bovenaan je kenteken in te vullen of lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren.

 

Waarom langs Profile met je Volkswagen Up?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Up banden 

Banden zijn een belangrijk onderdeel van jouw Volkswagen Up. Deze zorgen voor rijcomfort, minder brandstofgebruik en niet te vergeten veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij een vestiging bij jouw in de buurt en dat je een bandenwissel plant wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. 

Bestel via onderstaande link de juiste banden voor je Volkswagen Up.

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen Up

Volkswagen Up onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen Up de krachtige auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud goed bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van Volkswagen Up's.

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile voor je Volkswagen

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen Up velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen Up van andere auto's. Met een paar mooie velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen Up onder de aandacht word gebracht Profile heeft het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van diverse merken, deze bestaan uit: AEZ, Brock, Dezent en Enzo.

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen Up

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Volkswagen Up op tijd in! Voor onder andere Volkswagens verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij ons kost slechts 29.95 zonder andere onverwachtse kosten. Wanneer er kosten bijkomen, brengen wij je eerst op de hoogte van de reparaties die uitgevoerd moeten worden met de prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen Up Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen Up

De Volkswagen Up is een stadsauto. De Up is sinds 2012 op de markt gekomen. Deze auto is klein en toch één van de ruimste en vooraal kleurrijkste in zijn klasse. De Volkswagen Up is compact en goedkoop in onderhoud. De Volkswagen Up staat voor één van de ruimste en veiligste auto's en leukste auto's in zijn klasse! Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen.

Bekijk ook de informatie over de andere modellen van Volkswagen:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 7497 recensies
Terug naar boven