APK, onderhoud en banden voor Volkswagen Golf

Maak een afspraak voor jouw VW Golf

Jouw Volkswagen Golf in goede handen

Op je Volkswagen Golf ben je natuurlijk zuinig en alleen het beste onderhoud voor jouw auto is genoeg. Plan daarom direct een afspraak voor jouw Volkswagen door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren.

Waarom langs Profile met je Volkswagen Golf?

  • Meer dan 150 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Golf banden

Je banden zijn een heel belangrijk onderdeel van je auto. Niet alleen zorgen ze voor een stukje rijcomfort, goede banden zorgen ook voor minder brandstofverbruik en een meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging en dat je een bandenwissel plant wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. Heb je daarnaast wel eens aan 4-seizoenenbanden gedacht?

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Golf.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Volkswagen Golf onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Golf de krachtige auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud nauwlettend bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van onder andere Volkswagens.

Maak een afspraak voor jouw VW Golf

APK Volkswagen Golf

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan de APK voor je Volkswagen daarom op tijd! Voor onder andere Volkswagens verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 33.95 en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat we je eerst op de hoogte brengen en hiervan een prijsopgave geven. Zo laten we de beslissing aan jou.

Volkswagen Golf velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen Golf van andere auto's. Met een paar mooie velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen Golf de aandacht krijgt die hij verdient. Profile heeft het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, Dezent en Tec.

Over de Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf bestaat sinds 1974 en heeft 7 modellen. Dit model is het meest succesvolle model van Volkswagen met meer dan 33 miljoen verkochte modellen. De VW Golf (en tevens ook andere Volkswagens) staan bekend als betrouwbare auto's die over het algemeen een lange levensduur hebben. Bij Profile vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen.

Bekijk ook meer informatie over andere Volkswagens: