Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Op je Volkswagen Golf ben je natuurlijk zuinig en alleen het beste onderhoud voor jouw auto is genoeg. Plan daarom direct een afspraak voor jouw Volkswagen door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je Volkswagen Golf?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Golf banden 

Je banden zijn een heel belangrijk onderdeel van je auto. Niet alleen zorgen ze voor een stukje rijcomfort, goede banden zorgen ook voor minder brandstofverbruik en een meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging en dat je een bandenwissel plant wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. 

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Volkswagen. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen

Volkswagen Golf onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Golf de krachtige auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud nauwlettend bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van onder andere Volkswagens. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen Golf velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen Golf van andere auto's. Met een paar mooie velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen Golf de aandacht krijgt die hij verdient. Profile heeft het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, Dezent en Tec

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen Golf

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Volkswagen daarom op tijd! Voor onder andere Volkswagens verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 29.95 en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat we je eerst op de hoogte brengen en hiervan een prijsopgave geven. Zo laten we de beslissing aa jou. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen Golf. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf bestaat sinds 1974 en heeft 7 modellen. Dit model is het meest succesvolle model van Volkswagen met meer dan 33 miljoen verkochte modellen. De VW Golf (en tevens ook andere Volkswagens) staan bekend als betrouwbare auto's die over het algemeen een lange levensduur hebben. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

Bekijk ook meer informatie over andere Volkswagens:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5207 recensies
Terug naar boven