Plan direct een afspraak


Alleen het beste onderhoud voor jouw Volkswagen Passat is natuurlijk goed genoeg. Profile biedt de beste service op het gebied van onderhoud, banden, velgen en APK aan voor jouw Volkswagen. Door bovenaan je kenteken in te vullen krijg je automatisch advies op maat voor jouw voertuig. 

Waarom langs Profile met je Volkswagen Passat?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Passat banden 

Banden zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van je auto. Deze zorgen niet alleen voor een rijcomfort maar ook voor minder brandstofgebruik en meer veiligheid. Laat je bandenspanning regelmatig controleren door langs te rijden bij jouw vestiging en plan een bandenwissel wanneer de profieldiepte van zomerbanden minder 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. 

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Volkswagen Passat. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen Passat

Volkswagen Passat onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen Passat de auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud goed bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per 15.000 en 30.000 km.  De monteurs bij Profile beschikken over jarenlange ervaring met onderhoud van onder andere Volkswagens. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen Passat velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen Passat van andere auto's. Met een paar opvallende velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen Passat de aandacht trekt die jij verdient. Profile heeft het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, RC Design en Tec

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen Passat

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Volkswagen Passat daarom op tijd! Profile verzorgt voor ondere andere Volkswagen een APK. Wij zijn RDW erkend en beschikken over vakkundige APK-keurmeesters. Bij ons kost een een APK slechts 29.95 en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat we je eerst op de hoogte brengen en hiervan een prijsopgave geven. Zo laten we de beslissing aan jou. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen Passat. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een middenklasse auto van Volkswagen. Het model werd in 1973 geintroduceerd en in verschillende vormen geproduceerd. De naam is gebaseerd op een wind, de passaatwind. De Passat is het belangrijkste model van Volkswagen. Deze auto staat bekend om zijn hoogwaardige afwerkin en biedt een ruim comfort aan.Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

Informatie over andere Volkswagens vind je hieronder:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven