Plan direct een afspraak


Je Volkswagen Touran verdient alleen de beste service, vandaar dat je terecht bent gekomen op de pagina van Profile! Plan daarom direct een afspraak in voor jouw Volkswagen door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je Volkswagen Touran?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Touran banden 

Je banden zijn een heel belangrijk onderdeel zijn van jouw Volkswagen Touran, zorg daarom dat je kiest voor kwaliteit. Zorg ervoor dat regelmatig de bandenspanning gecontroleerd wordt. Dit kan je doen door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging of plan een bandenwissel in. Dit doe je wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. 

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Volkswagen Touran.

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen Touran

Volkswagen Touran onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen Touran de betrouwbare auto blijft die het geweest is, houd je nauwlettend het onderhoud bij. Plan ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen als een zonnetje blijft rijden. Onze monteurs bij Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van diverse auto's, waaronder de Volkswagen Touran.

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen Touran velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen Touran van andere voertuigen. Met de juiste velgen krijgt jouw Volkswagen de gewenste uitstraling. Profile heeft een groot aanbod aan velgen van zowel staal- als lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van diverse merken, waaronder: AEZ, Brock, Dezent en Tec

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen Touran

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Volkswagen Touran op tijd in! Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 29.95. Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen wij ervoor dat je als eerste op de hoogte bent hiervan. Je ontvangt een prijsopgave en de keuze is aan jou.

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen Touran. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran werd in 2003 geintroduceerd. De auto vult het gat op tussen kleinere volkswagen modellen en is gebaseerd op het onderstel van de Golf V. De Touran is het familiegezicht van Volkswagen. Tevens werd de nieuwe Touran in 2006 als eerste Volkswagen met ParkAssist uitgerust. Deze auto staat bekend als betrouwbare auto die een lange levensduur hebben. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen.

 Meer informatie over andere type Volkswagen vind je hieronder:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven