Plan direct een afspraak


Op je Volkswagen Polo ben je zuinig en wil je het beste onderhoud voor jouw Volkswagen Polo hebben. Plan direct daarom een afspraak in voor jouw Volkswagen Polo door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je Volkswagen Polo?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen Polo banden 

De banden van jouw Volkswagen Polo zijn een belangrijk onderdeel van jouw auto. Banden zorgen voor een stukje rijcomfort, voor minder brandstofgebruik en voor een goede veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging en dat je een bandenwissel plant wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. 

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Volkswagen Polo. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen Polo

Volkswagen Polo onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen Polo de krachtige auto blijft die het geweest is, houd je het onderhoud nauwlettend bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant bij 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met  het onderhoud van diverse auto's, waaronder Volkswagen Polo.

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen Polo velgen

Velgen kunnen het verschil maken ten opzichte van andere auto's. Met een paar opvallende velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen Polo de aandacht krijgt die hij verdient. Profile heeft het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van diverse merken, waaronder: AEZ, Dotz, Dezent en Tec

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen Polo

Wil jij geen risico lopen om een boete te ontvangen? Plan dan je APK voor jouw Volkswagen Polo op tijd in! Profile verzorgt voor veel auto's een APK, waaronder voor Volkswagen. Wij zijn RDW erkend en beschikken over vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 29.95 en je komt bij ons noiit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat we je eerst op de hoogte brengen en dat jij een prijsopgave ontvang. Zo laten we de beslissing aan jou. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen Polo. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen Polo

Volkswagen introduceerde de Polo voor het eerst in 1975. Er was vraag naar kleinere auto's en Polo bood hierop het antwoord. De Volkswagen Polo staat bekend als een charmante klassieker die veelvuldig over de straten rijdt. Deze auto trekt een grote doelgroep aan, door de kwaliteit van de jaren van ontwikkeling is het te combineren met een budgetvriendelijk prijskaartje. Deze auto staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen.

Bekijk meer informatie over specifieke types van Volkswagen:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven