Onderhoud voor jouw BMW

Onderhoud voor jouw BMW

Waarom langs Profile met je BMW?

Op je BMW ben je zuinig en wil jij het beste onderhoud voor jouw BMW. Plan daarom nu direct een afspraak voor jouw BMW. Dit doe je door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren.

  • Meer dan 150 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

BMW banden en BMW onderhoud

Om te zorgen dat jouw BMW de krachtige auto blijft die het altijd geweest is, houd je het onderhoud goed en nauwkeurig bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. De monteurs bij Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van BMW's.

Banden zijn een belangrijk onderdeel van jouw BMW. De banden zorgen niet alleen voor een goed rijcomfort maar zorgen ook voor minder brandstofverbruik en meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij een Profile bij jou in de buurt. Plan je bandenwissel in wanneer het jou uitkomt. Via onderstaande module bestel je makkelijk de juiste banden voor jouw BMW.

Zoek naar banden voor jouw BMW

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

APK voor BMW

In 45 minuten de APK voor jouw BMW uitgevoerd

Zorg ervoor dat je APK voor jouw BMW op tijd ingepland is. Voor onder andere BMW's verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij ons kost dan ook slechts 33.95 en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we ervoor dat we jou op de hoogte brengen met een prijsopgave. Zo laten we de beslissing aan jou en maak jij de uiteindelijke keuze.

Vul voor de volledigheid onderstaand het kenteken in van jouw BMW en ontvang het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK.

APK en onderhoud voor jouw BMW

BMW velgen

In zowel de zomer als winter optimaal op weg!

Velgen kunnen jouw BMW onderscheidend maken ten opzichte van andere auto's. Met een paar opvallende velgen zorg je ervoor dat jouw BMW onder de aandacht valt. Wij hebben het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Profile biedt velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, Dezent, Tec en Dotz.

Over BMW

In 2014 produceerde BMW voor het eerst meer dan 2 miljoen voertuigen. BMW is groot geworden door de autosport. BMW focust zichzelf op het topsegment van de internationale auto- en motorbranche. De sleutelwoorden van BMW zijn high performance en vernieuwing. Bij Profile vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt!