Plan direct een afspraak


Op je BMW ben je zuinig en wil jij het beste onderhoud voor jouw BMW. Plan daarom nu direct een afspraak voor jouw BMW. Dit doe je door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je BMW?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

BMW banden 

Banden zijn een belangrijk onderdeel van jouw BMW. De banden zorgen niet alleen voor een goed rijcomfort maar zorgen ook voor minder brandstofverbruik en meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij een Profile Vestiging. Plan je bandenwissel in wanneer het Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw BMW. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw BMW

BMW onderhoud 

Om te zorgen dat jouw BMW de krachtige auto blijft die het altijd geweest is, houd je het onderboud goed en nauwkeurig bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. De monteurs bij Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van BMW's. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je BMW

BMW velgen

Velgen kunnen jouw BMW onderscheidend maken ten opzichte van andere auto's. Met een paar opvallende velgen zorg je ervoor dat jouw BMW onder de aandacht valt. Wij hebben het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Profile biedt velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, DezentTec en Dotz.

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK BMW

Zorg ervoor dat je APK voor jouw BMW op tijd ingepland is. Voor onder andere BMW's verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij ons kost dan ook slechts 29.95 en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we ervoor dat we jou op de hoogte brengen met een prijsopgave. Zo laten we de beslissing aan jou en maak jij de uiteindelijke keuze.

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw BMW en ontvang het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over BMW

in 2014 produceerde BMW voor het eerst meer dan 2 miljoen voertuigen. BMW is groot geworden door de autosport. BMW focust zichzelf op het topsegment van de internationale auto- en motorbranche. De sleutelwoorden van BMW zijn high performance en vernieuwing.  Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies
Terug naar boven