Plan direct een afspraak


Op je Ford ben je natuurlijk zuinig en wil jij natuurlijk het beste onderhoud voor jouw auto. Plan daarom direct een afspraak voor jouw Ford door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je Ford?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Ford banden 

Je banden zijn een belangrijk onderdeel van je auto. Niet alleen zorgen de banden voor een stukje rijcomfort, goede banden zorgen ook voor minder brandstofverbruik en meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning gratis laat controleren door langs te rijden bij de vestiging bij jou in de buurt. Kijk daarnaast regelmatig wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is en bij winterbanden minder dan 4 mm is. Dit betekend dat ze toe zijn voor vervanging! Dit kun je zien en voelen aan het uitsteeksel in het profiel van de band. 

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Ford.

Zoek direct de juiste banden voor jouw Ford

Ford onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Ford de krachtige auto blijft die het is geweest, houd je het onderhoud nauwlettend bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud van Fords. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoudsbeurt voor je Ford

Ford velgen

Velgen onderscheiden jouw Ford van andere auto's. Met een paar mooie velgen zorg je ervoor dat jouw Ford de aandacht krijgt. Wij hebben het grootste aanbod van zowel stalen- als lichtmetalen velgen. Profile biedt velgen aan van verschillende merken waaronder: AEZ, Brock, Dezent,Tec en Dotz.

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Ford

Zorg dat je geen risico voor een boete loopt, plan je APK voor je Ford daarom op tijd! Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts € 29,95 en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverwachts reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat je eerst op de hoogte wordt gebracht en hiervan een prijsopgave krijgt. Zo laten we de beslissing bij jou. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw auto. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Ford

De eerste auto van Ford werd in 1908 geïntroduceerd. Henry Ford is de oprichter en heeft met zijn betaalbare en praktische auto's de manier van leven van een groot aantal mensen veranderd. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies
Terug naar boven