Plan direct een afspraak


Op je Peugeot ben je zuinig en alleen het beste onderhoud voor jouw auto is goed genoeg. Plan direct een afspraak in voor jouw Peugeot. Dit doe je door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw Peugeot kunnen uitvoeren.

Waarom langs Profile met je Peugeot?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd één om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Peugeot banden 

Je banden van je Peugeot zijn een heel belangrijk onderdeel van je auto. Zonder banden onder je auto kom je niet zo ver! De banden zorgen voor een goed rijcomfort maar ook voor minder brandstofverbruik en natuurlijk meer veiligheid. Zorg ervoor dat je regelmatig je bandenspanning gratis laat controleren door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging. Veranderd het weer? Plan direct je bandenwissel in en laat het andere seizoen maar beginnen!

Via onderstaande link kan je de juiste banden bestellen voor jouw Peugeot. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw Peugeot

Peugeot onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Peugeot de auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud goed bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs van Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van alle type Peugeots. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Peugeot

Volkswagen Peugeot

Velgen onderscheiden jouw Peugeot van andere auto's. Velgen zijn echte blikvangers die jouw Peugeot doen laten opvallen. Wij hebben het grootste aanbod van zowel stalen- als lichtmetalen velgen. Profile biedt velgen aan van verschillende merken, zoals: AEZ, Brock, Dezent en Tec

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Peugeot

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Peugeot daarom nu in! Voor onder andere Peugeots verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 29.95. Bij Profile kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we ervoor dat je eerst op de hoogte gebracht wordt met een prijsopgave. Zo laten we de beslissing aan jou. 

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Peugeot en ontvang het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK.

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Peugeot

Sinds 1948 bestaat Peugeot. De Peugeot wordt herkent aan zijn kracht, het onmiskenbare design en aan het universele symbool: de leeuw. De leeuw staat bekend om zijn kracht, souplesse en zijn snelheid. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies
Terug naar boven