Cloud Azure Specialist bij Profile

Ben jij een ervaren Cloud Azure Specialist en wil jij bij de marktleider in de automotive werken? Kom bij Profile!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Als Cloud Azure Specialist zorg je ervoor dat bestaande en nieuw te implementeren componenten in het Azure applicatieplatform op een uniforme en gestructureerde wijze met elkaar communiceren en gezamenlijk de meeste toegevoegde waarde voor de organisatie opleveren. Je werkt daarbij binnen de vastgestelde referentie architectuur en voornamelijk op basis van door de Solution Architect verstrekte ontwikkel-/testopdrachten. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager van Profile International N.V.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Doorgroeimogelijkheden

Leuke collega's

Wat houdt de functie in?

Als Cloud Azure Specialist heb je een actieve rol bij het specificeren en ontwikkelen van de Profile Azure stack. Je werkt hierbij voornamelijk aan specifiek toegewezen opdrachten. Daarnaast ondersteun je de Solution Architect door te adviseren en optimaliseren bij het technisch beheer van het landschap en in de uitbesteding van ontwikkelwerk bij vaste partners. Dit omvat vrijwel het hele ontwikkelproces van technische specificatie tot en met het testen van door derden opgeleverd werk.

Concreet werk je aan:

 • het (mede) technisch specificeren en ontwerpen van oplossingen t.b.v. Azure datamanagementsystemen, Azure API platformen, Azure cloud-omgeving en klantoplossingen voor primair de afdeling IT en ondersteunend aan de overige afdelingen.
 • Het (mede) vertalen van organisatie- en klantbehoeften en naar functionele en technische oplossingen.
 • Het (mede) implementeren van de oplossingen in de rol van bijdrager en als inhoudelijk specialist.
 • Zorgdragen voor het volgens de kwaliteitsnormen gestelde niveau van de oplossing(en).
 • Regelen van opvolging van ontwikkelafspraken met derde partijen en je kan in de rol van Product Owner optreden richting deze partijen.
 • Uitvoeren van of ondersteunen bij technisch beheer van applicaties.
 • Adviseren en beantwoorden van technische vragen van de directe collega’s.
 • Trainen en begeleiden van collega’s op het gebied van de gekozen architecturen en technieken.

Verder ben je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Cloud Azure.

Wat bieden wij?

 • Een mooi marktconform salaris afgestemd op jouw kennis, kunde, opleiding en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en ATV (bij fulltime dienstverband).
 • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vaste baan.
 • Ambitieuze, hulpvaardige en enthousiaste collega’s die met je meedenken en met wie je samen als team kunt sparren bij vraagstukken. De werklocatie is in Veenendaal en er is ruimte voor flex- en thuiswerk.
 • Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en je talent verder vorm te geven en mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen.
mobiele-service.jpg

Wat is jouw profiel?

Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar ervaring als Cloud Azure Specialist. Jij bent resultaatgericht, analytisch zeer sterk, creatief en begrijpt wat gebruikers nodig hebben. Jij ziet kansen en pakt pro actief problemen aan en vindt het leuk om mee te denken en verbeter suggesties aan te dragen. Je legt verbanden en details vind je belangrijk, maar je verliest nooit het totaaloverzicht uit het oog.

Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt uitstekende kennis van Excel.

Verder zijn de volgende kenmerken van belang:

 • Je bent bij voorkeur HBO opgeleid.
 • Je hebt goede kennis van Azure stack, datamanagementsystemen, cloudplatformen, T-SQL, MS-SQL Server.
 • Je bent in het bezit van up-to-date certificering Microsoft Azure op Fundamentals niveau (AZ-900 en/of DP-900). Bij voorkeur in bezit van Azure Developer (AZ-204) of anders bereid deze te behalen.
 • Je hebt kennis van en/of ervaring met Microsoft BI systemen (zoals stored procedures, ETL Datawarehouse, Dataverse/ADF)
Vervangend-vervoer-Mini.png

Wie zijn wij?

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid

Profile werd in 1989 opgericht. Ons ijzersterke netwerk bestaat uit een grote groep enthousiaste ondernemers en twee formulekantoren: een in Antwerpen (BE) en in Veenendaal (NL). Bij Profile draait alles om het veilig op weg houden van particuliere en zakelijke klanten. Vanuit onze 220 servicegarages bieden we bandenservice, APK en totaalonderhoud voor auto’s. Daarbij is Profile Truck veruit marktleider in Truckbanden in de Benelux. Met onze 100% Uptime garantie bieden we excellente service aan de transportsector. We hebben een eigen Profile Pechservice organisatie die in 23 landen actief is.

Solliciteren?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar diane.vandehoef@profile.nl.

Heb je meer informatie nodig? Bel dan naar 0318 509 000.

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: laden en versturen van het formulier kan even duren.

Kom werken bij Profile.