Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Band-velg combinatie

Koop nu je velgen i.c.m. winterbanden!

Wij als Profile willen dat je ook in de winter veilig rijdt. Maar waarom zou je steeds de banden laten vervangen terwijl je dit gewoon als één geheel kunt halen. Hierdoor kunnen de banden op de velgen blijven zitten en dit zorgt ervoor dat je zowel in de zomer als de winter met de juiste mooie velgen rijdt. We hebben velgen met banden in de aanbieding van de merken Hybridrad, Enzo, Dezent, RC Design en Brock. De banden die hierbij aangeboden worden zijn van de merken Hankook, Dunlop en Vredestein. Wij hebben voor een verduidelijking van de verschillende aanbiedingen een digitale velgengids gemaakt. Die is hierboven te vinden.

Waarom de keuze voor winterbanden?

Met winterbanden en bijpassende velgen maak je een goede en vooral veilige keuze in de herfst én winter, de periode oktober t/m maart. De gemiddelde temperaturen komen dan beneden de 7 graden Celcius en de kans op winterse neerslag is dan aanzienlijk. Bovendien bieden winterbanden extra grip bij veel regen en bij gladde wegen door vallend blad. Daarnaast is de slijtage van de banden aanzienlijk minder ten opzichte van de zomerbanden in diezelfde periode.

Kies voor winterbanden met velgen in de herfst én winter

De voordelen van winterbanden op een rij:

  • Kortere remweg onder de 7 graden Celcius (gemiddeld). Bij sneeuw scheelt het bij 50 km/uur zelfs 28 meter remweg t.o.v. zomerbanden
  • Niet alleen veiliger bij winterse omstandigheden, ook bewezen voordelen bij regen, bladeren op de weg en temperaturen onder de 7 graden
  • Betere wegligging en meer grip dankzij zachtere rubbersamenstelling en extra lamellen in het profiel
  • Meer veiligheid en minder kans op ongelukken!
  • Je spaart de zomerbanden: deze gaan langer mee