Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Zwolle, Kalvenhaar

Gertjan Kalvenhaar

Gertjan-Kalvenhaar_Zwolle_500x500.png

Profile Zwolle, Kalvenhaar

Gasthuisdijk 2
8041 AG Zwolle
038-4216748
receptie.zwolle@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Zwolle

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag 08.15 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.5

Profile klanten beoordelen ons met een 9.5

Op basis van 95 reviews

 • Goede & snelle behandeling

  5

  Afspraken maken was simpel en snel. Vriendelijk te woord gestaan, snel afgeleverd en de auto was netjes schoongemaakt!

  ,

 • Goede en snelle service

  5

  Fijn geholpen, koffie aanwezig. Snelle service

  ,

 • Uitstekende service en hoge kwaliteit van onderhoud door zeer deskundig personeel die tevens zeer klantvriendelijk zijn

  5

  Uitstekend

  ,

 • Klantvriendelijk

  5

  Vriendelijk aan de telefoon en vriendelijk aan de desk..uitleg van wat er aan de hand kan zijn.....wil zsm helpen....alleen jammer dat ik in de mail de heer word genoemd..ik ben mevrouw.....super service!

  ,

 • Goede service. Dit bedrijf geeft goede service en is zeer klantvriendelijk.

  4

  Goede service

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Zwolle, Kalvenhaar

Met Profile Zwolle, Kalvenhaar zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Zwolle, Kalvenhaar

Bij Profile Zwolle, Kalvenhaar kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Zwolle, Kalvenhaar

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Zwolle, Kalvenhaar aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Zwolle, Kalvenhaar

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Zwolle, Kalvenhaar voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Zwolle, Kalvenhaar kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Zwolle, Kalvenhaar

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Zwolle, Kalvenhaar terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Zwolle, Kalvenhaar!

Neem contact op met Profile Zwolle, Kalvenhaar