Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 118 reviews

 • Voor nu 1 keer en niet weer

  2

  Ik dacht heel fijn te wachten op een apk van mijn auto maar deze bleek afgekeurd helaas, erg jammer maar kan gebeuren. Nu is er tijdens de remtestbank de rechter achterrem blijven hangen en deze werd niet getracht gangbaarvte maken om de auto mee te nemen voor reparatie. Mij werd netjes aangegeven dat dit al zo was toen de auto binnenkwam omdat de sterkte van de motor er wel.doorheen trekt! Onzin! Deze rem heeft nooit aangelopen en is nooit heet geworden of gaan stinken als hij nu op mijn rit naar huis heeft gedaan.

  ,

 • Niet aan te raden - zelf goed opletten

  1

  Bij apk gebeld dat aandrijfas vervangen moest. Na wat uitzoekwerk van ons zelf - bleken ze 2 jaar geleden vervangen te zijn! Door hen zelf! Na wat bellen kregen we een andere monteur aan de lijn, die ging kijken en kon de factuur inderdaad terugvinden, bij nazien van de apk keuring bleek het slechts om een rubber te gaan en hoefde de hele as niet vervangen. Verschil van 600 euro! Als wij niet scherp waren geweest hadden ze het gewoon gedaan... en verder bij halen van de auto ook nooit excuus of korting of iets om deze actie te verzachten.

  ,

 • correct

  5

  snel een apk afspraak geregeld. VooraF GOED GEINFORMEERD OVER DE KOSTEN

  ,

 • Goede garage

  4

  Goede en duidelijke uitleg over de keuring. Als de auto is afgekeurd een goede uitleg

  ,

 • Voor een paar tientjes klaar

  5

  Door de dealer waren mij hoge kosten in het vooruitzicht gesteld voor nieuwe winterbanden op velg. Onderzoek bij Profile leverde op dat de al in mijn bezit zijnde banden op velg gebruikt konden worden. Alleen de sensoren aanpassen.

  ,

 • Afspraak zeer snel en makkelijk gemaakt. Snel afgehandeld en volgens prijs op website. Helder, snel en duidelijk.

  5

  Prima!

  ,

 • Extreme prijsstijging voor bandenwissel

  4

  De dienst is correct uitgevoerd. Normaliter verwacht je een jaarlijkse prijsstijging voor diensten die worden verricht die verband houden met inflatie of loonkostenstijgingen. De prijsstijging die hiervoor is berekend is extreem te noemen. Voor opslag van de banden zijn de kosten excl. btw 35% hoger dan een jaar geleden. Voor de bandenwissel zijn de kosten 14% hoger excl. btw.

  ,

 • Vlotte en eerlijke service zonder onverwachte verrassingen.

  5

  Vlotte en eerlijke service zonder onverwachte verrassingen.

  ,

 • Vriendelijk, snel en deskundig

  5

  Er wordt snel en adequaat gehandeld zonder poespas en met verstand van zaken. Hierbij wordt ook op de kosten gelet en dat is wel zo prettig. Top service.

  ,

 • Goed geregelde APK keuring.

  5

  Een afspraak gemaakt voor de APK keuring. Ontvangst was prima. Vriendelijk personeel. In de wachtruimte een kopje koffie genomen en wat gewerkt.

  ,

Bekijk al onze reviews