Plan direct een afspraak


Op je Volkswagen ben je zuinig en alleen het beste onderhoud voor jouw auto is goed genoeg. Plan daarom direct een afspraak voor jouw Volkswagen door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren. 

Waarom langs Profile met je Volkswagen?

  • Meer dan 170 vestigingen door heel Nederland, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Volkswagen banden 

Je banden zijn een belangrijk onderdeel van jouw auto. Niet alleen zorgen ze voor een stukje rijcomfort, goede banden zorgen ook voor minder brandstofverbruik en voor eeen hogere veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning gratis laat controleren door langs te rijden bij jouw voorkeursvestiging. Controleer daarnaast regelmatig wanneer de profieldiepte van zomerbanden onder de 2 mm is. Dit betekend dat je banden ver versleten zijn en zelfs een boete riskeert! Bij winterbanden is dit minder dan 4 mm. 

Zoek direct de juiste banden voor jouw Volkswagen

Volkswagen onderhoud 

Om ervoor te zorgen dat jouw Volkswagen de krachtige auto blijft die het altijd is geweest, houd je het onderhoud nauwlettend bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. Onze monteurs van Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van onder andere Volkswagens. 

Lees meer informatie over een onderhoudsbeurt bij Profile

Plan je onderhoud voor je Volkswagen

Volkswagen velgen

Velgen onderscheiden jouw Volkswagen van andere auto's. Met een paar mooie velgen zorg je ervoor dat jouw Volkswagen de aandacht krijgt die hij verdient. Profile heeft een groot aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Wij bieden velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Enzo, Dezent en Dotz

Meer informatie over alle velgen? Lees het op onze velgenpagina

APK Volkswagen

Zorg dat je geen risico op een boete loopt, plan je APK voor je Volkswagen daarom op tijd bij Profile! Voor onder andere Volkswagens verzorgen wij de APK. Profile is RDW erkend en heeft vakkundige APK-keurmeesters. Een APK bij Profile kost dan ook slechts 29.95 en je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer er onverhoopt reparaties uitgevoerd moeten worden, zorgen we dat we je op de hoogte gebracht wordt met een prijsopgave. De keuze is aan jou!

Lees meer over je APK bij Profile

Vul voor de volledigheid bovenaan deze pagina het kenteken in van jouw Volkswagen. Op deze manier ontvang je het beste advies op het gebied van banden, velgen, onderhoud en APK. 

Zorg dat je APK op tijd wordt uitgevoerd!

Over Volkswagen

Volkswagen sluit zijn eerste exportcontract in 1947 af. Dit was een levering van 56 kevers. De meest bekende modellen van Volkswagen zijn de kever, het busje en de Golf. Een Volkswagen straalt populariteit uit en is zeer compact gebouwd. Volkswagen heeft een zuinige en sterke motor. Bij Profile Car & Tyreservice vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen. 

Bekijk ook de informatie over andere Volkswagens:

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies
Terug naar boven