APK Leiden. Maak afspraak en betaal in vestiging

Bij Profile kunt u eenvoudig en snel een APK Keuring in Leiden laten uitvoeren. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen. Bovendien kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. Op deze manier bent u altijd verzekerd voor een plek in onze garage in Leiden. Maak online een afspraak voor een APK in Leiden. U kunt er ook voor kiezen om de APK te combineren met een grote beurt. De APK is gratis als u deze combineert met een grote beurt. U kunt de APK uiteraard ook combineren met een kleine beurt of met 1 van onze andere services. In dat geval betaalt u het reguliere APK tarief.

Homepage optie 1

Wanneer moet u de APK laten uitvoeren?

Wanneer uw auto toe is aan een APK verschilt per voertuig. Dit ligt namelijk onder andere aan het bouwjaar van de auto en of de auto een diesel of benzine motor heeft. Op deze pagina lees je meer. Zo weet u precies wanneer en hoe vaak u de APK voor uw auto moet laten keuren in Leiden. Houd erbij rekening dat u op tijd de afspraak voor de APK inplant. Want als u de APK voor uw auto te laat of helemaal niet doet, krijgt u een bekeuring.

Hoe lang duurt een APK keuring in Leiden?

Met een APK zijn we gemiddeld 45 tot 60 minuten bezig. De kosten voor de APK in Leiden bedragen €29,95.

APK Keuringseisen Leiden

Bij de APK in Leiden kijken we standaard naar de RDW voorschriften voor personenauto’s. Dit betekent dat we kijken naar de veiligheid van de auto op de weg. Let op: een APK is geen auto onderhoud. We controleren alleen de punten waar uw auto aan moet voldoen om weer veilig op weg te kunnen. Eventuele reparaties of ander auto onderhoud melden we wel, maar zijn geen onderdeel van de verplichte APK. Uiteraard bespreken we alles vooraf en voeren we alleen werkzaamheden uit in overleg. Lees hier meer over de APK keuringseisen in Leiden.

APK Regels Leiden

Er zijn meerdere regels waar onze vestigingen zich aan moeten houden bij het uitvoeren van de APK. Daarom werken wij RDW Erkend en werken er bij ons alleen gecertificeerde keurmeesters. Wij houden ons aan de APK regels en daarom zijn wij een betrouwbare garage om de APK in Leiden te laten uitvoeren. 

Vestigingen APK Leiden

In Leiden en omgeving hebben we de volgende vestigingen waar u terecht kunt voor de APK keuring:

  1. APK Leiden
  2. APK Noordwijk
  3. APK Alphen aan den Rijn

Interesse in een APK in Leiden?

Terug naar boven