Apollo; internationaal bandenmerk uit India

Apollo autobanden

Het grootste bandenmerk van India is uitgegroeid tot een internationale bandenfabrikant. Met fabrieken in India, Nederland en Hongarije. Apollo wil voor iedereen – van automobilist tot businesspartner – waardevol zijn. Door betrouwbare banden te maken en door een betrouwbare zakenpartner te zijn.

Apollo no background

De perfecte Apollo band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

Apollo & Vredestein

De bandenfabrikant Apollo heeft twee internationale merken: Apollo en Vredestein. De banden worden in meer dan 100 landen verkocht. Via een groot netwerk van eigen outlets en exclusieve verkooppunten waar meerdere producten worden aangeboden. Dankzij deze twee merken heeft de bandenfabrikant een enorm breed assortiment. Met banden voor personenwagens, SUV's, MUV's, vrachtwagens, bussen, tweewielers, landbouwvoertuigen, industriële voertuigen, speciale voertuigen, motorfietsen en terreinwagens.

Apollo autobanden

Dit is Apollo

Maak kennis met Apollo. Het bedrijf is opgericht in 1972 en het hoofdkantoor staat in Gurgaon, India. Het bedrijf heeft zeven fabrieken in India, een in Nederland en een in Hongarije.

3 kenmerken

Bij elke band die Apollo produceert staan drie belangrijke kenmerken centraal: controle, behendigheid en precisie.

Sponsoring

Apollo is sponsor van Europees voetbal op topniveau. Omdat ook hier de kenmerken controle, behendigheid en precisie centraal staan.

100 landen

De wereldwijde Apollo-familie bestaat uit 2 merken: Apollo en Vredestein. Beide merken worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen.

De 3 voordelen van Apollo banden

Breed assortiment

Betrouwbaar

Nieuwste technologie

Research & Development

De technologen in de R&D centra in Europa en India werken altijd met de nieuwste ontwikkelingen in bandentechnologie. En elke band die wordt verkocht, moet voldoen aan zeer strenge voorschriften. De banden worden dan ook uitvoerig getest in deze ultramoderne R&D centra.

Apollo-Alnac-4G-All-Season.JPG

Apollo Alnac-serie

Een populaire bandenlijn van Apollo is de Alnac-serie. Deze banden hebben een unieke combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid. De banden van deze serie leveren zowel op droge als natte wegen uitstekende prestaties.

De banden van Apollo

Alnac 4G winter

Deze winterband zorgt niet alleen voor uitstekende prestaties in winterse omstandigheden, maar ook voor zeer nauwkeurig stuurgedrag.

Aspire 4G+ zomer

Deze zomerband van Apollo levert allround topprestaties. Voor de meest uitdagende wegomstandigheden tijdens zomerse ritten.

Alnac 4G All Season

Door de unieke rubbersamenstelling blijft deze band flexibel bij zowel extreem lage temperaturen als bij zomerse temperaturen.

De perfecte Apollo band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.