Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

BF Goodrich zomer-, allseason en winterbanden

BF Goodrich autobanden zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede ligging op de weg. Koop nu jouw BF Goodrich zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden bij Profile!

Maak een afspraak voor nieuwe BF Goodrich banden!

  • BF Goodrich autobanden hebben een zeer goede grip op zowel droog- als nat wegdek
  • De banden van BF Goodrich hebben een zeer korte remweg
  • BF Goodrich autobanden scoren gunstig op brandstofverbruik
  • Betaalbare banden met kwaliteiten van een A-merk

BF Goodrich zomer-, allseason en winterbanden bij Profile!

BF Goodrich autobanden zijn zowel verkrijgbaar in één van onze vestiging als in onze webshop. Je kunt kiezen uit winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Wanneer je de banden online aankoopt kan er direct een afspraak gemaakt worden voor montage bij één van onze vestigingen!

BF Goodrich banden - een korte introductie

BF Goodrich is ook actief in verschillende vormen van autosport. BF Goodrich levert eersterangsprestaties binnen de autosport. BF Goodrich is onder andere de eerste bandenfabrikant die in 1915 voor de tweede keer op rij de legendarische 500 mijl van Indianapolis wist te winnen. Daarnaast is BF Goodrich ook bekend merk in de Dakar wereld. BF Goodrich heeft hierdoor met haar jarenlange ervaring een goed imago als een leverancier van kwalitatief goede banden opgebouwd.