Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Coronavirus

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Alles wat u juist nú moet weten

Profile, helder in bijzondere tijden

De Nederlandse regering maakte extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. In deze situatie is het noodzakelijk dat Nederland mobiel blijft. Denk aan bevoorrading (logistiek) en hulpverlening.


Voor Nederland en voor u

Met 2.000 Profilers staan we paraat om het transport van noodzakelijke goederen en hulpdiensten mobiel en op de weg te houden. Uiteraard staan we ook voor u klaar. We handelen daarbij altijd in raad, daad en service volgens de vastgestelde richtlijnen van de overheid. Dus staat de veiligheid van ons allemaal voorop.

Afspraak verzetten hoeft niet, kan wel

U kunt dus gewoon bij ons terecht voor uw banden, APK en onderhoud. Als het nodig is om uw afspraak te verzetten, kunt u dat kosteloos regelen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met uw vestiging. Heeft u geen afspraak en wilt u die wel maken, dan raden we aan dit via de online planner te doen.

Altijd welkom bij Profile

Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin we klaar staan om u te helpen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij uw eigen Profile vestiging of een vestiging in de buurt.