Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Waarom je auto repareren bij Profile Car & Tyreservice

Is je auto toe aan een reparatie? Kies voor Profile:

  • Ruime ervaring met alle merken en modellen 
  • Gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis
  • Gebruik van hoogwaardige onderhoudsproducten
  • Reparaties volgens het boekje: je behoudt altijd je fabrieksgarantie
  • Minstens zo goed als bij de dealer, maar scherper geprijsd
111profile 2012123

Profile: voor al je onderhoud en reparatie

Als je auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Profile Car & Tyreservice helpt je snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Profile werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen. Maak direct online een afspraak bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt. 

Vooraf contact over de prijs

Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loop je zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met je over de prijs. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van je remmen of je distributieriem, bij Profile ben je aan het juiste adres. 

Wat kunnen wij onder andere aan je auto repareren?

Voorkom reparaties met goed onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. In combinatie met een grote beurt ontvang je bij Profile een gratis APK-keuring.

Profile carcheck: nu voor € 15,-

Ga je binnenkort op vakantie? Of sta je op het punt om een (tweedehands) auto te kopen? Laat nu voor slechts € 15,- een carcheck uitvoeren bij Profile Car & Tyreservice. We controleren je auto met onze carcheck op tien cruciale punten. Met de Profile carcheck weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een veilig gevoel de weg op. Lees hier meer over de Profile Carcheck.

Zoek vestiging in de buurt en maak afspraak

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle 808 beoordelingen op Klanten Vertellen

Alles over reparatie

Terug naar boven