Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Reparatie auto

Waarom je auto repareren bij Profile?

Is je auto toe aan een reparatie? Kies voor Profile! We hebben een ruime ervaring met alle merken en modellen. Er werken gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis en we gebruiken hoogwaardige onderhoudsproducten.

Voor al het onderhoud en reparaties

Als je auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Profile helpt je snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Profile werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen. Maak direct online een afspraak bij een Profile-vestiging bij jou in de buurt.

Vooraf contact over de prijs

Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loop je zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met je over de prijs. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van uw remmen of de distributieriem, bij Profile ben je aan het juiste adres.

111Profile_2012123.jpg

Voorkom reparaties met goed onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. In combinatie met een grote beurt ontvang je bij Profile een gratis APK.

Profile carcheck: nu voor € 15,-

Ga je binnenkort op vakantie? Of sta je op het punt om een (tweedehands) auto te kopen? Laat nu voor slechts 15,- een carcheck uitvoeren bij Profile. We controleren de auto met onze carcheck op tien cruciale punten. Met de Profile carcheck weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een veilig gevoel de weg op.

Lees hier meer over de Profile Carcheck