Hankook Dynapro HP2 RA33

Hankook Dynapro HP2 RA33
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Dynapro HP2 RA33?

De Dynapro HP2 RA33 van Hankook is een zomerband die bekendheid heeft gekregen vanwege de effectiviteit van de band. Het rijden met de Dynapro HP2 RA33 is zeer aangenaam vanwege de lage geluidsproductie tijdens het rijden. Als gevolg hiervan worden comfortabele ritten met vele kilometers gegarandeerd. De lage rolweerstand van de Dynapro HP2 RA33 verlengt de levensduur en verlaagt het brandstofverbruik.


Waar staat de Hankook Dynapro HP2 RA33 voor?

De Dynapro HP2 RA33 van Hankook is een verbeterde versie van de ‘gewone’ Hankook Dynapro HP. De HP2 RA33 is een high-performance band voor luxe SUV’s en voor alle seizoenen. Deze band valt onder de Dynapro lijn van Hankook. Deze zomerband voldoet aan alle eisen voor de premium SUV’s in heel Europa. Hieronder vallen optimale prestaties onder natte omstandigheden, laag geluidniveau, lage rolweerstand en laag brandstofverbruik.

Nog betere prestaties met de Dynapro HP2 RA33

Als verbeterde versie op de Hankook Dynapro HP biedt Hankook met de Dynapro HP2 RA33 een band die meer gericht is op SUV’s die aan hoge eisen dienen te voldoen onder elke omstandigheid. Deze zomerbanden kunnen ook ingezet worden als 4-seizoenenbanden.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Dynapro HP2 RA33

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven