Hankook Kinergy 4S H740

Hankook Kinergy 4S H740
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Kinergy 4S H740?

De Kinergy 4S H740 van Hankook is een 4-seizoenenband met multifunctionele eigenschappen. Deze band is geschikt voor personenauto’s en presteert het hele jaar door op hoog niveau. Het asymmetrische loopvlak overlapt de eigenschappen van de winter met die van de zomer. De speciale groeven in het profiel van de Kinergy 4S H740 bieden hoge rijprestaties. Deze multifunctionele band blinkt onder meer uit in een snelle waterafvoer, optimale grip, goed remvermogen en een lange levensduur.

Waar staat de Hankook Kinergy 4S H740 voor?

In de Kinergy lijn van Hankook is de Kinergy 4S H740 een band die het hele jaar door optimaal presteert. Mede dankzij de goede reputatie en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding van deze 4-seizoenenband geven bandenexperts goede beoordelingen. Onder meer Ranault Megane en Opel Vectra rijders zien de Kinergy 4S H740 van Hankook als hun favoriete band.

Technologie van de Kinergy 4S H740

Door nieuwe technologie biedt de band in zowel de winter als zomer optimale grip waardoor de veiligheid te allen tijde gegarandeerd kan worden. Door een goede rubbersamenstelling kan ook goede grip geboden worden op wegen met regen en sneeuw. Tenslotte gaat de band langer mee door de lage rolweerstand.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Kinergy 4S H740

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven