Hankook Optimo 4S H730

Hankook Optimo 4S H730
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Optimo 4S H730?

De Optimo 4S H730 van Hankook staat bekend om een uitstekende tractie en optimale grip onder allerlei weersomstandigheden. Op zowel natte als droge wegen biedt deze band uitstekende prestaties. Een stabiel rijcomfort kan geboden worden doordat er gebruik gemaakt is van duurzame rubbers in de Optimo 4S H730 4-seizoenenband.

Waar staat de Hankook Optimo 4S H730 voor?

De Optimo 4S H730 is een 4-seizoenenband die valt onder de Optimo bandenlijn van Hankook. Deze band is ervoor gemaakt om optimale rijprestaties te bieden in ieder seizoen van het jaar. Zo zal ook bij bevroren wegen en onverwachte sneeuwval een sterk houvast geboden worden door de Optimo 4S H730. Deze band verzekert je van duurzaamheid, veiligheid en comfortabele autoritten en is relatief voordelig.

Technisch geavanceerde Optimo 4S H730

Wie een band zoekt met de modernste technische eigenschappen heeft in de Optimo 4S H730 een juiste band gevonden. Je gaat altijd veilig de weg op met deze 4-seizoenenband, die je onder geen enkele weersomstandigheid teleur zal stellen.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Optimo 4S H730

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven