Hankook Optimo K415

Hankook Optimo K415
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Optimo K415?

Vanaf 7 graden Celcius is deze zomerband van Hankook geschikt en betrouwbaar voor met name auto’s uit de middenklasse. De band beschikt over 4 rechte groeven die geoptimaliseerd zijn en hiermee in een uitstekende waterafvoer voorzien. Om betere rijeigenschappen en een kortere remweg te garanderen heeft Hankook een middelste ribblok in de zomerband verwerkt waardoor er een betere stabiliteit is. 

Waar staat de Hankook Optimo K415 voor?                  

In de Optimo lijn van de Hankook banden wordt de Optimo K415 gezien als een band met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Deze band biedt dan ook een aantrekkelijke prijs die 25% tot 50% lager ligt dan de bekende A-merken, terwijl de kwaliteit goed te noemen valt. Ben je op zoek naar een betaalbare band met goede allround prestaties, dan is de Optimo K415 zeker aan te raden.  

Allround zomerband van Hankook

Er wordt een allround-score toegekend aan de Hankook Optimo K415. Zo scoort deze band goed op droge en natte wegen, heeft de band een korte remweg, hoog rijcomfort en grip tijdens winterse omstandigheden. Al met al is dit dan ook een goede band te noemen, die zich onderscheidt met uitstekende rijeigenschappen tijdens allerlei weersomstandigheden.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Optimo K415

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven