Hankook Optimo K715

Hankook Optimo K715
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Optimo K715?

De rij- en remprestaties bij de Optimo K715 van Hankook zijn van een hoog niveau vanwege de speciale rubbermixsamenstelling van deze zomerband. Zowel op droog als nat wegdek behoudt het uitstekende profiel een goede grip en wordt de kans op aquaplaning aanzienlijk verkleind. Bij 7 graden Celcius of hoger is het stuurgedrag en de nauwkeurige handling optimaal en levert deze band uitstekende prestaties. Daarnaast is de Hankook Optimo K715 zuinig in brandstofverbruik en worden er goede prestaties geboden op nat wegdek.

 

Waar staat de Hankook Optimo K715 voor?

De Hankook Optimo K715 is een band die binnen de Hankook Optimo lijn valt. Bij bestelauto’s wordt vaak gekozen voor de betrouwbare Optimo K715 van Hankook. Deze zomerband wordt met name gebruikt bij compacte auto’s, waarvoor de band ook speciaal ontworpen is. In een compacte auto is het afrolgeluid minimaal en goed voor een rustige rit.

 

Compacte band van Hankook voor een compacte prijs

De duurzame Hankook Optimo K715 is geschikt om vele kilometers af te leggen. Er wordt brandstof bespaard, waardoor deze band goed is voor het milieu en de kosten laag houdt. In zijn segment is de Optimo K715 een goede band voor hen die niet te veel geld willen uitgeven, maar toch veilig en zorgeloos op weg willen.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Optimo K715

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven