Hankook Radial RA08

Hankook Radial RA08
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Radial RA08?

Met het sterke rubbermengsel van de band biedt de Hankook Radial RA08 goede weerstand tegen water. Een lange levensduur kan worden gegarandeerd door middel van de unieke samenstelling in het rubber in combinatie met nylon. Hierdoor wordt er een grotere weerstand geboden en wordt slijtage aan de zomerband tegengegaan. Daarnaast zorgt dit voor het behoud van een top profielconditie.

Waar staat de Hankook Radial RA08 voor?        

De Hankook Radial RA08 is een band die valt binnen de Hankook Radial lijn en is toegevoegd aan het assortiment van de bestelwagenbanden. Bij bestelauto’s wordt vaak gekozen voor de betrouwbare Radial RA08 van Hankook. Deze zomerband staat met name bekend om een hoge mate van kwaliteit en veiligheid. De veiligheid is te danken aan de perfecte wegligging en korte remweg van de Radial RA08. Voor de autobestuurder van een bestelwagen die vele kilometers per jaar aflegt is deze band zeer geschikt en betrouwbaar.

Uitstekende grip op natte wegen met de Radial RA08

In de profielstructuur zijn zigzagsgewijs groeven aangebracht waardoor water snel en doeltreffend afgevoerd kan worden. De kans op aquaplaning wordt hierdoor aanzienlijk verkleind, ook bij grotere hoeveelheden water of vuil. Dit zorgt ervoor dat, in combinatie met het verbrede loopvlak, er een goede grip op het wegdek geboden wordt.

 

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Radial RA08

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven