Hankook Vantra LT RA18

Hankook Vantra LT RA18
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Vantra LT RA18?

De Vantra LT RA18 van Hankook is een zomerband die bekendheid heeft gekregen vanwege de effectiviteit van de band. Het rijden met de Vantra LT RA18 is zeer aangenaam vanwege de lage geluidsproductie tijdens het rijden. Als gevolg hiervan worden comfortabele ritten met vele kilometers gegarandeerd. De lage rolweerstand van de Vantra LT RA18 verlengt de levensduur en verlaagt het brandstofverbruik.

Waar staat de Hankook Vantra LT RA18 voor?

De Vantra LT RA18 van Hankook valt onder de Vantra lijn en is een band die met name ontwikkeld is voor bedrijfswagens, bestelauto’s en busjes. De band onderscheidt zich door uitstekende prestaties, een lange levensduur en zuinig brandstofverbruik. Stabiliteit en voortreffelijke prestaties worden te allen tijde geboden, zelfs wanneer de bestelauto zwaarbeladen is.  

Veilige zomerband van Hankook

Door de aanzienlijk verminderde kans op aquaplaning kan de Vantra LT RA18 van Hankook gezien worden als een veilige en betrouwbare band. Het specifieke profiel voert water en vuil snel en doeltreffend af. Naast de verminderde kans op aquaplaning zorgen de speciale ligging van de groeven voor een perfecte grip, waardoor een prima wegligging en stabiliteit geboden kunnen worden.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Vantra LT RA18

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven