Hankook Ventus Prime 3 K125

Hankook Ventus Prime 3 K125
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Ventus Prime 3 K125?

De Ventus Prime 3 K125 van Hankook is ontwikkeld met de nieuwste technologieën. De speciale rubbersamenstelling zorgt voor een goede grip op zowel nat als droog wegdek. Daarnaast wordt een lage rolweerstand geboden, wat het milieu ten goede gekomen wordt. Door de perfecte grip en een goede tractie kan een optimaal wegcontact bereikt worden, hierdoor is de zomerband betrouwbaar en kan garantie voor veel rijplezier geboden worden.

Waar staat de Hankook Ventus Prime 3 K125 voor?                

De Hankook Ventus Prime 3 K125 valt onder de Ventus lijn van Hankook en onderscheidt zich van andere zomerbanden door de goede balans, prestaties en betrouwbaarheid van de band. De Ventus Prime 3 K125 is geschikt voor de bestuurders van personenauto’s. Om maximale prestaties te kunnen halen uit je personenauto is de Ventus Prime 3 K125 zeer geschikt. Tijdens de zomermaanden beleef je veel comfort met de sterke prestaties van deze band.

Minimale kans op aquaplaning met de Prime 3 K125

De Prime 3 K125 van Hankook beschikt over een unieke rubbersamenstelling. Als gevolg hiervan is er een optimale grip op zowel nat als droog wegdek. Daarnaast wordt de rolweerstand verlaagd, wat ervoor zorgt dat zuinig rijden wordt bevorderd en de levensduur van de band wordt verlengd. Door de speciale groeven kan snel en doelbewust overtollig water worden afgevoerd. Hierdoor wordt de kans op aquaplaning geminimaliseerd. Al met al is de Prime 3 K125 van Hankook dus een zeer betrouwbare band met uitstekende eigenschappen.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Ventus Prime 3 K125

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven