Hankook Ventus Prime2 K115

Hankook Ventus Prime2 K115
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Ventus Prime 2 K115?

De Ventus Prime 2 K115 zomerband van Hankook garandeert een uitstekende grip op natte wegen door het profiel dat uit een specifieke rubbermix bestaat. Diezelfde rubbermix zorgt voor een lage rolweerstand, waardoor slijtage en wrijving van de band aanzienlijk verminderd worden. Het uitgangspunt van deze zomerband is om een veilige en comfortabele rit te bieden onder alle omstandigheden.  

Waar staat de Hankook Ventus Prime 2 K115 voor?

De Hankook Ventus Prime 2 K115 is een zomerband die valt onder de Ventus bandenlijn van Hankook. Vergeleken met de concurrenten scoort deze band vaak hoger op rijprestaties en rijeigenschappen. De band wordt veelal gebruikt bij personenauto’s uit de compacte- en middenklasse.

Unieke GripTech technologie van de Ventus Prime 2 K115

Hankook heeft bij de productie van de Ventus Prime 2 K115 speciale aandacht besteed aan het ontwikkelen van een optimale grip. GripTech technologie heeft hierbij een uitkomst geboden, waardoor deze band zeer goede grip heeft op zowel natte als droge wegen. De remkracht op natte wegen is uitstekend te noemen. Hierdoor kan er meer controle over de auto behouden worden.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Ventus Prime2 K115

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven