Hankook Ventus S1 evo K107

Hankook Ventus S1 evo K107
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Ventus S1 Evo K107?

De Hankook Ventus S1 Evo K107 een betrouwbare zomerband voor personenauto’s vanwege de nieuwste technologieën waarover de band beschikt. Hierdoor kan de band voorzien in een laag brandstofverbruik en heeft daardoor een langere levensduur. Ook de korte remweg wordt gezien als een positief kenmerk van deze band.

Waar staat de Hankook Ventus S1 Evo K107 voor?

Deze zomerband valt onder de nieuwe Ventus S1 Evo lijn van Hankook. De Hankook Ventus S1 Evo K107 wordt gezien als een van de betere Hankook banden. Met name op het onderdeel remprestaties scoort deze band uitmuntend volgens het Duitse Vakblad “Gute Fahrt”. Op zowel nat als droog wegdek biedt deze zomerband uitstekende prestaties. Op de onderdelen veiligheid en levensduur scoorde de Ventus S1 Evo K107 erg hoog in de ADAC-test.

Budget zomerband van Hankook

De Hankook Ventus S1 Evo K107 staat bekend als een betaalbare zomerband met goede kwaliteiten en eigenschappen. De banden van Hankook vallen veelal onder budgetbanden en zijn daardoor gemiddeld 25% tot 50% goedkoper dan de bekende A-merken.  

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Ventus S1 evo K107

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven