Michelin Agilis Alpin

Michelin Agilis Alpin
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Agilis Alpin?

De Michelin Agilis Alpin is uitermate geschikt voor in extreme winterse weersomstandigheden zoals hevige sneeuwbuien. De band biedt goed wegcontact en optimale tractie. De Michelin Aglilis Alpin is op zijn best midden in de winter en met name geschikt voor bestelwagens. Naast dat de band moeiteloos en zonder problemen door alle weersomstandigheden komt, is de Michelin Agilis Alpin ook milieuvriendelijk.   

Waar staat de Michelin Agilis Alpin voor?

De Michelin Agilis Alpin kan een zware sneeuwstorm aan. Het achterblijven van sneeuw in de winterband wordt voorkomen door het speciale profiel van de band. Tevens zorgt dit profiel voor een goede waterafvoer, waardoor er met vele hoeveelheden aan regen omgegaan kan worden.

Optimale mobiliteit met de Agilis Alpin

Voor een optimale mobiliteit is de Michelin Agilis Alpin uitermate geschikt. De band wordt omschreven als comfortabel, betrouwbaar en veilig onder verschillende weersomstandigheden. Er is een lange levensduur vanwege de langzame en gelijkmatige slijting. Het profiel in de band zorgt voor een snelle waterafvoer.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Michelin Agilis Alpin

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven