Pirelli Cinturato P1 Verde

Pirelli Cinturato P1 Verde
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Pirelli Cinturato P1 Verde?

De hoge kilometerprestaties en het lage brandstofverbruik maken de Pirelli Cinturato P1 Verde een milieuvriendelijke zomerband. Tevens biedt deze band uitstekende grip, waardoor veiligheid gegarandeerd kan worden. De goede wegligging bij slechte weersomstandigheden versterkt de veiligheid nog meer.

 

Waar staat de Pirelli Cinturato P1 Verde voor?

De goede wegligging bij slechte weersomstandigheden en de waterafvoerende eigenschappen van de band verhogen de veiligheid. Gevaar op aquaplaning wordt verkleind door het efficiënt afvoeren van water. De Cinturato P1 Verde van Pirelli is het meest geschikt voor de stadsauto’s en auto’s uit de compacte- en middenklasse.

 

Duurzaamheid staat voorop bij de Cinturato P1 Verde

Zoals de naam al verraadt (‘Verde’ staat voor ‘groen’) heeft de band een lange levensduur door de hybride materialen waaruit de Pirelli Cinturato P1 Verde is opgebouwd. Uitstekende grip op droog en nat wegdek komt tot stand door het innovatieve profielontwerp. Op deze wijze heet de Cinturato P1 Verde een stabiele wegligging. De reputatie van deze band met betrekking tot duurzaamheid wordt mede hoog gehouden vanwege de lage rolweerstand wat resulteert in een lager brandstofverbuik.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Pirelli Cinturato P1 Verde

Waar vind ik mijn bandenmaat?