Pirelli Cinturato P7 Blue

Pirelli Cinturato P7 Blue
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Pirelli Cinturato P7 BLUE?

Cinturato ™P7™ BLUE is een band die ontworpen is voor middelgrote en grote berlines.  Deze band garandeert een match tussen betere prestaties op een nat wegdek, een lagere rolweerstand en een hoge kilometrage.

De Cinturato is de eerste autoband die al bij zijn lancering in 2012 een dubbele A-score behaalde in de geselecteerde maten. Deze band zorgt door de restyling met de meest verfijnde materialen en technische processen waardoor deze band geschikt is voor de lange rijder.

Waar staat de Pirelli Cinturato lijn voor?

Het antwoord van Pirelli op de vraag van klanten naar banden met een lage impact op het milieu. Deze reeks combineert traditionele prestaties en veiligheid met de milieudimensie van de nieuwe “Green Performance”-filosofie. Door het gebruik van nieuwe, milieuvriendelijke materialen en een lage rolweerstand helpen ze de CO2- uitstoot van het voertuig te beperken.

Geniet van A-Kwaliteit met Pirelli autobanden

Pirelli levert samen met onder andere de Cinturato P7 BLUE  altijd de kwaliteit dat je van een A-merk verwacht. Pirelli heeft met zijn jarenlange ervaring en innovatie een ontwerp op de markt gebracht dat zich inzet om het rijplezier te bevorderen wat zorgt voor een comfortabelere rijervaring.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Pirelli Cinturato P7 Blue

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven