Pirelli P Zero

Pirelli P Zero
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Pirelli P ZERO?

P ZERO is het ultieme Ultra high performance-product dat de opgedane kennis in de autosport combineert met Pirelli’s partnerschap met toonaangevende autoconstructeurs. Deze band is perfect afgestemd op de prestaties van iedere wagen. Het kan worden aangepast aan specifieke noden op het vlak van grootte, technologie en seizoen gevoeligheid.

 

Waar staat de Pirelli P ZERO  voor?

P ZERO ™ heeft de gehele autowereld verbaasd toen deze in 1987 werd gelanceerd. Deze banden worden geassocieerd met enkele van de bekendste sterren en beroemdheden, die hun medewerking hebben verleend aan reclamecampagnes. P ZERO ™ is meer dan alleen een product. Het is een merk dat Pirelli tot wereldleider in het segment van de ultra performance banden heeft gemaakt.

Geniet van A-Kwaliteit met Pirelli autobanden

Pirelli levert samen met onder andere de P ZERO ™ altijd de kwaliteit dat je van een
A-merk verwacht. Pirelli heeft met zijn jarenlange ervaring een ontwerp op de markt gebracht die geassocieerd wordt met de formule 1.

Productbeschrijving

  • Ongeëvenaard veiligheidsniveau op natte ondergrond
  • Verbeterde rolweerstand
  • Laag geluidsniveau en lage rolweerstand

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Pirelli P Zero

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven