Vredestein Comtrac 2 All Season

Vredestein Comtrac 2 All Season
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Band omschrijving

Waarom de Vredestein Comtrac 2 All Season?

Vredestein heeft de Comtrac 2 All Season uitgebracht als 4-seizoenenband voor bestelauto’s. De band combineert veiligheid en comfort moeiteloos. Bij het rijden van vele kilometers en met zware belasting behoudt deze band de hoge prestaties. De band kenmerkt zich door uitstekende grip, een korte remweg, comfortabel rijgedrag en een stabiele wegligging.

 

Waar staat de Comtrac 2 All Season voor?

De Comtrac 2 All Season heeft een specifieke rubbersamenstelling waardoor de grip en wegligging van de band optimaal zijn. Daarnaast is het een duurzame band vanwege de lage rolweerstand. Dit leidt tot minder brandstofverbruik en dus ook een daling van de brandstofkosten. De efficiëntie van de Comtrac 2 All Season is erg hoog en de lange levensduur en hoge slijtvastigheid dragen bij aan deze efficiëntie.

 

Veilig op weg met de Comtrac 2 van Vredestein

De korte remafstand op natte wegen heeft de band te danken aan het profielontwerp met de brede lengtegroeven. Ook bij zware belading biedt de Comtrac 2 All Season van Vredestein een uitstekende stabiliteit. Deze band heeft een uitstekende reputatie onder bestuurders van bestelauto’s en kleine vrachtwagens.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Comtrac 2 All Season

Waar vind ik mijn bandenmaat?