Vredestein Comtrac 2

Vredestein Comtrac 2
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Vredestein Comtrac 2 Zomer?

De Comtrac 2 Zomer van Vredestein is een combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid op hoog niveau. De zomerband kenmerkt zicht als autoband met de efficiëntie van een bestelwagenband. Door de robuuste constructie heeft de band namelijk een hoge stabiliteit en controle bij het rijden met zware belasting. Met uitstekende handlingeigenschappen biedt de Comtrac 2 optimale veiligheid en comfort in één.

Waar staat de Comtrac 2 Zomer voor?

Gebaseerd op de interne tests vergeleken met zijn voorganger is de Comtrac 2 is een zomerband met 15% betere controle en lagere rolweerstand. Daarmee wordt er minder brandstof verbruikt en heeft de band een langere levensduur. Bovendien presteert de Comtrac 2 uitstekend op rij- en remprestaties op natte wegen door de nieuwe technieken,  speciaal ontwikkelt en toegepast door Vredestein.

Veilig op weg met Vredestein

Afgelopen decennia zijn er grote stappen gezet op het gebied van veiligheid en daarin speelt deze band een cruciale rol. De banden vormen het contactvlak tussen de auto en het wegdek en laten systemen als ABS en ESP goed functioneren. Jaarlijks maken de professionals van het R&D Centre van Vredestein honderdduizenden testkilometers en gaan zij net zo lang door totdat het perfecte profiel, de allerbeste rubbercompound en de meest optimale onderhuidse architectuur is gevonden. Het resultaat: topscores in onafhankelijke, Europese bandentests en miljoenen auto’s met Vredesteinbanden gegarandeerd van deze veiligheid.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Comtrac 2

Waar vind ik mijn bandenmaat?