Vredestein Comtrac

Vredestein Comtrac
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Vredestein Comtrac?

De Comtrac van Vredestein is een zomerband geschikt voor bestelwagens. Deze bestelwagenband heeft veel eigenschappen die gelijk zijn aan die van een personenwagen. Deze eigenschappen zijn met name ontwikkeld met nieuwe technologieën en hierdoor behaalt de Comtrac uitstekende prestaties.

 

Waar staat de Vredestein Comtrac voor?

De Vredestein Comtrac is onderdeel van de Comtrac lijn wat speciaal is opgezet voor de bestelwagens. Door het brede loopvlak van de band zorgt de band ervoor dat het zware ladingen kan dragen en dat de bestelwagen in balans blijft op de weg. Dit geeft je een veilig gevoel op de weg en zorgt uiteindelijk voor meer rijcomfort.

 

Het rijke verleden van Vredestein

Het bestaan van Vredestein gaat al meer dan 100 jaar terug in de tijd. In al deze jaren staat innovatie hoog in het vaandel van Vredestein. De banden die Vredestein levert zullen daarom ook altijd het beste van het beste zijn en altijd veelvuldig getest.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Comtrac

Waar vind ik mijn bandenmaat?