Vredestein Snowtrac 5

Vredestein Snowtrac 5
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Snowtrac 5?

De Snowtrac 5 van Vredestein presteert optimaal als het gaat om duurzaamheid en veiligheid. Tijdens koude en barre weersomstandigheden op nat en glad wegdek behoudt deze winterband hoge prestaties. Hiermee is deze band uitermate geschikt in winterse periodes. Deze band van Vredestein heeft een krachtige uitstraling door de agressieve en strakke lijnen in het design, wat kenmerkend voor de Snowtrac 5 is.

 

Waar staat de Vredestein Snowtrac 5 voor?

Een uitstekende stabiliteit in bochten wordt gerealiseerd door een goede wegligging op zowel droog als nat wegdek. Er is gebruik gemaakt van een unieke lamellentechnologie, waardoor de band zeer hoge grip levert op natte, besneeuwde en ijzige wegen.

 

Doeltreffende waterafvoer van de Vredestein band

De Vredestein Snowtrac 5 is gemaakt met verschillende uiteenlopende groeven. Deze vele groeven zijn verantwoordelijk voor een korte remweg. Tevens verminderen zij ook de kans op aquaplaning door het overschot aan water direct en efficiënt af te voeren. Dit komt het rijcomfort en veiligheid ten goede tijdens de wintermaanden.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Snowtrac 5

Waar vind ik mijn bandenmaat?