Vredestein Sportrac 5

Vredestein Sportrac 5
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Vredestein Sportrac 5?

De Sportrac van Vredestein is een zomerband voor personenauto’s die in de specifieke bandenmaat als beste uit de ANWB zomerbandentest van 2016 komt. Hoewel de Sportrac 5 op alle onderdelen van de zomerbandentest optimaal scoort, zijn de prestaties op droog wegdek en op slijtvastigheid het hoogst. De Sportrac 5 wordt omschreven als een sportieve, comfortabele en veilige zomerband.

Waar staat de Vredestein Sportrac 5 voor?

De sportiviteits- en stabiliteitseigenschappen van deze band leiden tot een korte remweg, optimale grip en een uitstekende wendbaarheid op droge en natte wegen. Dat maakt de Sportrac 5 de ideale band voor de sportieve rijder. Water wordt efficiënt en snel afgevoerd door de verschillende groeven van de Sportrac 5, waardoor er uitstekende weerstand tegen aquaplaning wordt geboden.

 

Minimaal geluidsniveau bij de Vredestein Sportrac 5

Deze Vredestein Sportrac 5 is een uitermate stille zomerband dankzij het unieke profielontwerp met een specifieke rubbersamenstelling. Door het vrijwel geluidloos rijden, geniet je van een optimaal rijcomfort met de Vredestein Sportrac 5.

 

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Sportrac 5

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven