Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
Runflat
225/40 R19 93Y
meer bandenmaten
Zomerbanden
  • C Redelijk zuinig
  • B Goede grip
  • 68 Laag geluidsniveau
242,-
p.s.

Prijs excl. montage vanaf €36,95
Snel leverbaar
De banden zijn in de vestiging aanwezig op de door u gekozen datum/tijd van montage

Band omschrijving

Waarom de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2?

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is een band die zorgt voor de ultieme rijervaring bij hoge snelheden. Door de stijve karkasstructuur wordt de stuurnauwkeurigheid bij hoge snelheden verbeterd. Daarnaast zorgt de speciale rubbersamenstelling voor een verbeterde grip op zowel droge en natte wegen.

Waar staat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 voor?

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric staat voor een band met zeer goede kwaliteiten en zorgt ook voor een goede grip bij iedere snelheid. De banden liggen sinds kort standaard op de Mercedes CLS op het moment dat ze uit de fabriek rollen. Dat geeft ook wel de kwaliteit en het vertrouwen naar de band toe aan.

Made to feel good: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Door technologische innovaties staat Goodyear als topmerk bekend in de autobandenmarkt. Goodyear komt naast Mercedes ook bij steeds meer andere topmerken standaard onder de auto te liggen nadat ze van de productielijn komen. Zo liggen er al banden onder Ford, Volkswagen, BMW, Audi en Porsche. Wanneer komen ze onder jouw auto te liggen?

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

242,-
p.s.

Prijs excl. montage vanaf €36,95
Snel leverbaar
De banden zijn in de vestiging aanwezig op de door u gekozen datum/tijd van montage
  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

EU Bandenlabel

68 dB
C
B

Deze band heeft het EU brandstofefficiëntie-label C

Deze band heeft label B in de categorie grip op nat wegdek.

Deze band heeft een extern afrolgeluid van 68 dB

Andere beschikbare maten voor Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven