Hankook Kinergy ECO K425

Aanbevolen
Hankook Kinergy ECO K425
195/55 R16 87H
meer bandenmaten
Zomerbanden
  • C Redelijk zuinig
  • C Redelijk goede grip
  • 70 Gemiddeld geluidsniveau
Deze band is niet meer beschikbaar. Neem contact op voor het beste alternatief.

Band omschrijving

Waarom de Hankook Kinergy Eco K425?

De Kinergy Eco K425 is een zomerband van Hankook die opvalt vanwege het ecologische karakter van de band. Specifieke mengtechnieken hebben bijgedragen aan het ontwerpen van dit ecologische karakter. Door dit unieke karakter kan het brandstofverbruik van de band verlaagd worden en kunnen er hoge kilometerprestaties behaald worden. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van de Hankook Kinergy Eco K425 verminderd.

Waar staat de Hankook Kinergy Eco K425 voor?

In de Kinergy lijn van Hankook is de Kinergy Eco K425 een ecologisch type, dat zowel op nat als droog wegdek overtuigende prestaties laat zien. De Kinergy Eco K425 levert een bijdrage aan de goede reputatie van Hankook. Wie een milieubewuste keuze wil maken en zuinig rijden aanmoedigt, zal al snel kiezen voor de Eco 425 uit de Kinergy lijn.

Asymmetrisch profielontwerp van de Kinergy Eco K425

Met name op nat wegdek komt de Kinergy Eco K425 goed uit de voeten dankzij het asymmetrisch profiel van de band. Dit specifieke profiel biedt een goede weerstand, waardoor de Kinergy Eco K425 betrouwbaar is op nat wegdek. Ook aquaplaning wordt hierdoor voorkomen waardoor het voertuig goed controleerbaar en bestuurbaar blijft. Voor de zuinige en milieubewuste rijders die waarde hechten aan een hoog comfort en mate van veiligheid is de Kinergy Eco K425 van Hankook een uitstekende keuze.


Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

Deze band is niet meer beschikbaar. Neem contact op voor het beste alternatief.
  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

EU Bandenlabel

70 dB
C
C

Deze band heeft het EU brandstofefficiƫntie-label C

Deze band heeft label C in de categorie grip op nat wegdek.

Deze band heeft een extern afrolgeluid van 70 dB

Andere beschikbare maten voor Hankook Kinergy ECO K425

Waar vind ik mijn bandenmaat?