Pirelli Cinturato P7

Pirelli Cinturato P7
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Pirelli Cinturato P7?

Pirelli’s eerste ‘Green Performance’- band, de CINTURATO™ P7™, weet een lage rolweerstand te combineren met plastisch en akoestisch comfort en een hoge kilometrage. Zijn geheim? Geavanceerde mengsels, een specifieke structuur en een specifiek loopvlakpatroon. Meteen ook de garantie voor uitstekende remprestaties en een optimaal rijgedrag.

Dit zorgt ervoor dat de Cinturato P7 een laag verbruik en een goede slijtvastheid heeft. De band is aan te bevelen wanneer je milieuvriendelijkheid op prijs stelt. Deze band is onder andere favoriet bij bezitters van de Lancia Phedra, de Ford Focus, de Opel Astra, de Volkswagen Passat en de Mazda 3.

Waar staat de Pirelli Cinturato lijn voor?

Het antwoord van Pirelli op de vraag van klanten naar banden met een lage impact op het milieu. Deze reeks combineert traditionele prestaties en veiligheid met de milieudimensie van de nieuwe “Green Performance”-filosofie. Door het gebruik van nieuwe, milieuvriendelijke materialen en een lage rolweerstand helpen ze de CO2- uitstoot van het voertuig beperken.

Geniet van A-Kwaliteit met Pirelli autobanden

Pirelli levert samen met onder andere de Cinturato P7 altijd de kwaliteit dat je van een A-merk verwacht. Pirelli heeft met jarenlang ervaring en innovatie een ontwerp op de markt gebracht dat zich zowel inzet om de prestaties van de auto te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen voor een unieke rijervaring.

Productbeschrijving

  • Lange levensduur door gelijkmatige slijtage
  • Uitmuntende veiligheid en controle bij risico op aquaplaning
  • Uitstekende remprestaties en een optimaal rijgedrag
  • Laag rolgeluid

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Pirelli Cinturato P7

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven