Vredestein Quatrac Pro

Vredestein Quatrac Pro
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Band omschrijving


4-seizoenenband: Vredestein Quatrac Pro

De Vredestein Quatrac Pro is een 4-seizoenenband met een ultieme prestatie, speciaal voor de krachtige auto. Van compacte modellen tot grotere SUV’s is de Quatrac Pro uiterst bekwaam. Het is een voorloper op het gebied van research en innovatie en is ontworpen door ItalDesign. De all-season band is verkrijgbaar in 50 maten en is het hele jaar door te gebruiken, waardoor je van ultiem gemak bent voorzien.

Waarom Vredestein Quatrac Pro?

De Vredestein Quatrac Pro is ontworpen om met zijn unieke grip altijd en overal bestand te zijn tegen alle wegen en weertypes. Door de geweldige rijeigenschappen zijn de banden geschikt voor comfortabel tot sportief rijgedrag. Het rubber van de Quatrac Pro is beter bestand tegen verschillende temperaturen waardoor de all-season banden langer mee gaan en voldoende veiligheid bieden tijdens het rijden. Bovendien heb je met de Quatrac Pro geen last meer van extra bandenwissel- en opslagkosten.

Vredestein Quatrac Pro als prijswinnaar

26 jaar ervaring met all-season banden betaalt zich uit voor Vredestein. Vredestein is door het Duitse autotijdschrift “Auto Bild” erkend vanwege zijn expertise in all-season banden met de benoeming tot all-season fabrikant van 2019. De nieuwe all-season band Quatrac Pro heeft ook in Amerika klinkende prijzen in de wacht gesleept. In een test kwam de all-season band als beste uit de test van Tire Rack.

Wil je nog meer weten over de Quatrac Pro? Wil je een afspraak maken om de 4-seizoenenbanden te monteren? Klik hier om een afspraak te maken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Quatrac Pro

Waar vind ik mijn bandenmaat?