Vredestein Wintrac Pro

Vredestein Wintrac Pro
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Winterband: Vredestein Wintrac Pro

De Vredestein Wintrac Pro is een winterband met een zeer hoge prestatie voor de krachtigste auto's en werd in 2018 voor het eerst getoond op de internationale beurs “The Tire” in Keulen. Met een ultrahoge prestatie van 17 inch en groter voldoet de Vredestein Wintrac Pro aan de groeiende vraag van de markt in het segment van winterbanden. De winterband is verkrijgbaar in een groot aantal maten en met een snelheidsaanduiding Y, waardoor hij geschikt is voor gebruik bij snelheden tot 300 km/h.


Waarom de Vredestein Wintrac Pro?

De Vredestein Wintrac Pro is gecreëerd om met een uniek gebruik van hoog siliciumgehalte in het loopvlakmateriaal de best mogelijke rij- en remeigenschappen op sneeuw en natte oppervlakken te garanderen. Met meer dan 15% betere wegligging in sneeuw en een 10% kortere remweg op natte wegen is deze winterband ideaal voor in de winter. De winterband biedt naast zijn geavanceerde technologie ook een aantrekkelijk uiterlijk die in samenwerking met Giugiaro is ontworpen.

Vredestein: geboren om te presteren

Als één van de oudste bandenproducent met een geschiedenis die meer dan 100 jaar terug gaat, heeft Vredestein een rijk verleden. De kwaliteit van de banden waaronder de Wintrac Pro is optimaal gericht op de innovatie van techniek en design. Daarmee heeft Vredestein een breed assortiment weten te ontwikkelen aan zomer-, winter- en all-season banden.

Wil je nog meer weten over de Wintrac Pro? Wil je een afspraak maken om de winterbanden te monteren? Klik hier om een afspraak te maken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Wintrac Pro

Waar vind ik mijn bandenmaat?