Bridgestone Potenza S001

Bridgestone Potenza S001
245/40 R20 95Y
meer bandenmaten
Zomerbanden
  • D Gemiddeld zuinig
  • B Goede grip
  • 71 Hoog geluidsniveau
    71 Hoog geluidsniveau
297,-
p.s.

Prijs excl. montage vanaf €33,-
Snel leverbaar
De banden zijn in de vestiging aanwezig op de door u gekozen datum/tijd van montage

Band omschrijving

Waarom de Bridgestone Potenza S001?

Potenza S001, het vlaggenschip van Bridgestone, geeft een nieuwe kijk op kracht en controle. In deze band wordt de precisie van Formule 1™ met superieure tractie en hanteerbaarheid gecombineerd. Deze zomerband scoort uitermate goed op droog wegdek en heeft een goede slijtvastigheid. Dit heeft een positieve uitwerking op verbruik van brandstof. Met deze band haal je op basis van comfort en veiligheid alles uit je high-performance auto.

Waar staat de Potenza lijn voor?

Bestuurders die het meest uit het voertuig willen halen, kiezen voor een band uit de premium Potenza-sportlijn. Met deze bandenlijn richt Potenza zich met name op de sportieve autorijder, met als vlaggenschip de Potenza S001, gericht op de luxe voertuigen.

Kies voor Bridgestone: één van de grootste bandenleveranciers ter wereld

Sinds 1930 opereert Bridgestone binnen de bandenmarkt en heeft een uitgebreid assortiment aan zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden.  

 

 

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

297,-
p.s.

Prijs excl. montage vanaf €33,-
Snel leverbaar
De banden zijn in de vestiging aanwezig op de door u gekozen datum/tijd van montage
  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

EU Bandenlabel

Bridgestone

8300

245/40 R20 95Y

C1

fuel icon
scale color

D

grip icon
scale blue

B

Andere beschikbare maten voor Bridgestone Potenza S001

Waar vind ik mijn bandenmaat?